תרבות ופנאי
הקומיקאי בן ה-53 מודה בכאב: "אשתי עברה 6 הפלות, הייתי בוכה"
בני ברוכים חשף את האמת על תוכנית הריאליטי "הישרדות", אשר בה הוא השתתף: "אי אפשר להעביר רעידות של קור ורעב בטלוויזיה". בנוסף, הקומיקאי סיפר בכאב על הקושי שעמו הוא ואשתו התמודדו במשך שנים
השחקן והקומיקאי בני ברוכים (53) התארח בפודקאסט "במה פתוחה עם מני מלכה" וסיפר על החוויות שצבר במהלך ההשתתפות בתוכנית הריאליטי "הישרדות". כזכור, הקומיקאי המפורסם כיכב בעונה השביעית של תוכנית הטלוויזיה המדוברת אשר שודרה בשנת 2020 בגרסת VIP והיה למודח ה-16 ולמושבע השישי.
"לפני שנסעתי ל'הישרדות', לא ידעתי לאן אני הולך. על היום הראשון יורד עלינו גשם. אנשים שואלים אותי; 'תגיד, זה אמיתי?'. זה לא אמיתי, זה יותר מאמיתי. מה שאתם רואים בבית זה עוד כלום. אי אפשר להעביר את רעידות של קור, אי אפשר להעביר רעב בטלוויזיה", כך סיפר בני ברוכים.
לדבריו, הוא נאלץ להתמודד עם קושי נוסף – הגעגועים לאשתו האהובה ולילדיו שהמתינו לו בבית. "אי אפשר להעביר געגועים. תקשיב, הגעגועים שהיו לי לבית, לחגית ולילדים, אלו כאבי געגועים. כאב לי הגוף מגעגועים, זה קשה מאוד".
על אף האתגרים הרבים שעמדו בדרכו במהלך ההשתתפות בתוכנית הטלוויזיה "הישרדות", הקומיקאי בני ברוכים גילה את עצמו מחדש. "'הישרדות' הוכיחה לי שברוך השם יש לי הרבה יותר כוח ממה שחשבתי וידעתי על עצמי. יש לכל אחד מאיתנו כוחות על שאנחנו בכלל לא מודעים אליהם. גם לי יש, אבל לא ידעתי. נתפסתי בעיני עצמי כאדם חלש. פתאום ב'הישרדות' גיליתי שאני שורד הכל", כך סיפר ברוכים למני מלכה.
בהמשך השיח שהשניים קיימו יחד, בני ברוכים סיפר בכאב על האתגר שעמו הוא ואשתו נאלצו להתמודד במהלך השנים: "עברנו קושי מאוד גדול להביא ילדים וחגית עברה שש הפלות. כל פעם שהייתי מגיע לאסותא, הייתי בוכה".
עוד ב-
לדבריו, בתו היחידה הייתה חלק מצמד תאומים אך היא היחידה ששרדה את ההיריון והלידה: "לא רק זה, נועה הייתה תאומים, אני בא לרופא והוא אומר; 'מזל טוב, יש לכם תאומים'. אנחנו הולכים הביתה וחוזרים אחרי שבועיים והוא אומר; 'אני מצטער, נשאר אחד וזאת נועם ברוך השם'". לאחר מאמצים רבים, בני הזוג הביאו לעולם בן, אח לבת הבכורה נועם. "אפשר לא להיות בהודיה כל יום?! אלו ניסי ניסים, אלו ניסים", אמר ברוכים בהתרגשות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



