תרבות ופנאי

מהפך: השחקנית שהתבטאה נגד אנשי ימין מודה ל"הצל"

לאחר שהראפר המפורסם הודיע על סולחה עם נלי תגר, השחקנית העלתה פוסט חריג בו שיבחה אותו על כך שנתן לה תקווה "לא הכל אבוד פה". איך הגיבו עוקביו?

מערכת ice |  2
נלי תגר, הצל (צילום רונן פדידה, פלאש 90/ אבשלום ששוני)
כזכור, איש הרשת והראפר, יואב אליאסי (הצל), פרסם דברים שאמרה תגר במסגרת קבוצת ווטסאפ שכונתית בה התבטאה נגד דבריו של צביקה מור, אביו של החטוף איתן מור - שהביע את התנגדותו לקיומה של השביתה למען שחרור החטופים בעזה.
תגר, שכתבה דברים בוטים נגד מי שתמכו במור ו/או התנגדו לדעתה, הזמינה אותם *בציניות* ללכת ולהכות משפחות חטופים. "רוצו לירוק עליהם או מה שאתם לא עושים. יא מפלצות", כתבה השחקנית בהשתלחות מבלי לדעת שהדברים יפורסמו מאוחר יותר ברשתות החברתיות של הצל.
תגר, שפנתה לאליאסי וטענה שדבריה הוצאו מהקשרם ונאמרו בסערת רגשות, גרמה לו להסיר את הפוסט נגדה ולהבהיר שהיא לא אויבת שלו. מה שאגב לא מצא חן בעיני חלק מעוקביו שטענו שהוא מתרכך, מתקפל ומתהפך - כפי שעשה גם במקרה של אסף אמדורסקי ועצומת האומנים.

 מתוך חשבון האינסטגרם של נלי תגר nooltagar@
כך או כך, תגר גמלה אמש לראפר בדרכה וכתבה בסטורי ברשת החברתית: "אני רוצה לספר לכם שהצל עזר לי. תודה יואב, נתת לי תקווה שעוד לא הכל אבוד פה", הצהירה השחקנית ותייגה את איש הימין המפורסם.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כלום גדול
    yuvi 08/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עוד שמאלנית ללא חשיבה, הטמטום כל כך גדול לצאת נגד הורים שכולים, רק שמאלנית קטנה שלא מפעילה קצת חשיבה מסוגלת. מה קרה נבהלה ? מדוע צריך לסלוח לה ?
    סגור
  • אולי בגלל שעדיף פשרות מאשר הקצנה.
    אוי ווי 08/2025/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ועדיף שהימין לא יגרר לפח שגוררים אותו
    סגור