תרבות ופנאי

הזמרת המפורסמת קוראת לחרם כלכלי על ישראל: "להפסיק את רצח העם"

הזמרת הסקוטית המפורסמת אנני לנוקס, קוראת לצאת לשביתה נגד ישראל ולהפסיק כל קשר עם המדינה, במטרה להפסיק את המלחמה בעזה: "זה פשוט טירוף מוחלט. הפשע של המאה הזו"
מערכת ice |  3
אילוסטרציה AI (צילום shutterstock)
הזמרת הסקוטית המפורסמת אנני לנוקס, העלתה אתמול (רביעי) פוסט נוקב במיוחד לחשבון האינסטגרם שלה, בו היא שיתפה את 873 אלף העוקבים שלה בצורך למחות נגד ישראל בעקבות "רצח העם" שמבצעת המדינה בעזה לטענתה.
המסר הכללי שלה היה לפתוח בשביתת מחאה נגד ישראל, להפסיק כל קשר עם המדינה, לפגוע בה כלכלית ובכך להביא את ישראל למצב שהיא נלחצת לאחור וחייבת להפסיק את המלחמה בעזה.
בפוסט שהעלתה היא כתבה: "חברים יקרים, הם מתכננים לבצע רצח עם. הם הצהירו את זה כל הזמן. אני מפצירה בכם לעשות כל מה שאתם יכולים כדי להתנגד לפעולה הנוראה הזאת שלהם".
אל הפוסט שהעלתה היא צירפה סרטון בו היא אמרה: "היו לי תקוות להפסקת אש. היו לי תקוות לסוף של רצח העם הזה. זה פשוט טירוף מוחלט. האנשים הנורמליים בעולם, כמוני, רואים את זה, והם יודעים על מה זה - טבח, שחיטה, עשרות אלפי ילדים שהחיים שלהם נהרסו".
 
עוד הוסיפה הזמרת הפרו פלסטינית: "גם אם הם שורדים, הקיום שלהם טראומטי. הם חיים בגיהינום כבר כמעט שנתיים. זה הפשע של המאה הזו - היסטוריה מתועבת. זה חייב להיפסק. תצטרפו לשביתה הכוללת. שלום ואהבה".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    יש רק פיתרון אחד
    דן 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    1 0
    ואף מילה על החטופים שלנו. ואף מילה על הטבח שהם ביצעו בנו, והוא הסיבה לכל. ואף מילה על זה שהחמאס הוא זה שרוצח, מרעיב ומתעלל בתושבי עזה. יש רק פיתרון אחד: מתווה לימ"ז- לא יישאר מהם זכר. עד האחרון שבהם. ואם נדמה לך שאת ותומכי טרור שכמותך ינצחו- אז שבאמת יהיו לך "חלומות מתוקים". מתוקים כמו מי הים בעזה.
    סגור
  • 2.
    למה היא לא מתעסקת במוזיקה?
    אין 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עוד משועממת. כרגיל במערב המודרני יש פנטזיה שרצה להם בראש בלי שום קשר למציאות. ממש עזר כל החרמות נגד רוסיה נכון? שמה הם נלחמים כבר 4 שנים אבל על זה היא לא מדברת. מבחינתה זה לא "פשע המאה" כי כבר שכחו מזה. היא מודעת לזה שחרם יפגע ב 2 מיליון מוסלמים שחיים בישראל או זה מחיר שהיא יכולה לשלם מהחדר הממוזג שלה? יש גם חרמות נגד צפון קוריאה ואיראן וזה גם לא עוזר לא שאני משווה אותנו אליהם כי אנחנו עדיין לא שם.
    סגור
  • 1.
    זה מה שהתקשורת יודעת אחיזת עיניים םשקרים שקרים זה מה שה
    יואלי 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    האישה הזו בתאריך 7-10 שתקה שהשם ייקח אותה
    סגור