תרבות ופנאי
עידן עמדי הדליק את פארק הירקון - החיילים והמשפחות לא נותרו אדישים
עידן עמדי הופיע בפעם השנייה בפארק הירקון מול עשרות אלפי משרתי מילואים, בני משפחותיהם, פצועי צה"ל ומשפחות שכולות
עשרות אלפי אנשים הגיעו הערב (חמישי) לפארק הירקון למופע השני של הזמר עידן עמדי, שהוקדש כולו להוקרה למשרתי המילואים, לפצועי צה"ל ולמשפחות השכולות. כ-30 אלף איש מילאו את המתחם הגדול, בהם לוחמים שחזרו מהחזית, בני משפחותיהם ונפגעי מערכות ישראל, שהוזמנו לאירוע שנערך לכבודם.
עמדי עלה לבמה עם מיטב להיטיו, כשהקהל מצטרף אליו בשירה משותפת ורגעים מרגשים של אחווה ישראלית. האווירה במקום הייתה טעונה בהערכה ובחום כלפי הנשים והגברים שהקדישו מזמנם ומחייהם עבור ביטחון המדינה. לאורך הערב הודגש כי המופע אינו עוד הופעה רגילה אלא מחווה ציבורית שמטרתה להוקיר תודה על תרומתם והקרבתם.

המופע, הערב. (צילום: אורן אלון crs)
עבור עמדי עצמו, הערב סימן נקודת סיום כפולה. ההופעה השנייה חתמה את סדרת ההופעות שלו בפארק הירקון, שנפרשה על פני שני ערבים. בסך הכול צפו בשני המופעים כ-60 אלף בני אדם, מספר יוצא דופן גם עבור אומנים מהשורה הראשונה בישראל. הזמר ציין כי מדובר באחד הרגעים המיוחדים בקריירה שלו, בעיקר בשל קהל היעד הייחודי והמשמעותי של ההופעות.
עוד ב-
הקהל יצא מהמופע עם תחושת גאווה לאומית וחיבור עמוק, כשהשירים המוכרים קיבלו משמעות נוספת לנוכח ההקשר שבו הושמעו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



