תרבות ופנאי
אייל גולן: "הלכתי לי מוקדם מדי, היית חלק מהלב שלי" | צפו
הזמר אייל גולן משתף את תחושותיו הקשות בצל לכתו מן העולם של אחד האנשים הקרובים אליו: "לא אשכח אותך לעולם" | צפו
הזמר אייל גולן, שיתף את תחושותיו היום (רביעי) בצל לכתו מן העולם של המתופף אשר פדי בגיל 55. פדי, עבד בישראל בלוס אנג'לס עם כמה מהגדולים במוזיקה הישראלית, מאולפן ההקלטות עד לבמה. ביניהם: גולן, שלומי שבת, שלמה ארצי, שרית חדד, שלום חנוך ועוד.
במהלך העשור האחרון עבר ללוס אנג'לס ועבד עם אחד מכוכבי ההיפ הופ הגדולים של השנים האחרונות ליל נאס אקס ועם רנה ראפ. בנו עומר פדי הפך להיות מפיק מוזיקלי בינלאומי מבוקש מאוד בתעשייה. פדי, הותיר אחריו אישה ושלושה ילדים.
בסטורי חדש שהעלה גולן, כתב על השותף לעבודה שהלך לעולמו: "הלכת לי מוקדם מדי, אחי היקר, אשר פדי. יותר משלושה עשורים שאנחנו יחד על כל במה, באולפנים, במסעות, ברגעים הכי שמחים וגם ברגעים הקשים.
"היית לא רק המתופף שלי, היית חלק מהנשמה של המוזיקה שלי, חלק מהלב שלי. מהיום הראשון ידענו שאנחנו בדרך ארוכה יחד היית שם בכל שיר, בכל הופעה, עם הלב הענק, עם הצחוק, עם המקצב שלך שאי אפשר לשכוח. אשר, היית מאלה שלא צריך לדבר בשביל להבין.. ידעתי שתמיד תרגיש אותי דרך התופים, תרגיש את הקהל, תרגיש את הרגע.
עוד הוסיף גולן: "אתה השארת חותם שלא יימחק, לא רק במוזיקה, אלא באהבה, בחברות, באנושיות שלך. תודה על כל השנים, על האמונה, על הנאמנות ועל האור שלך. אני מתקשה להאמין שאתה לא כאן יותר, אבל יודע שכל פעם שהתופים יישמעו אתה תהיה שם איתי. נוח על משכבך בשלום, אח שלי לדרך, לא אשכח אותך לעולם"; צפו בסטורי.
קרדיט: אינסטגרם @eyalgolan1בנוסף, בקטע מתוך מופע "GOLD" של גולן במהלך חודש יוני בשנת 2022, גולן פרגן לפדי על הבמה במהלך שתופף בהופעתו; צפו.
קרדיט: נתנאל מויאל יח"צ
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



