תרבות ופנאי
אירית רחמים ובן הזוג האמיד חזרו? | פרסום ראשון
מפיקת האירועים אירית רחמים, ובן הזוג ירון תשבי נמצאים בתחילתו של קאמבק זוגי? | כל הפרטים שנחשפים לראשונה ב-ice
לאחר שאירית רחמים בת ה-51 והאקס ירון תשבי בן ה-54 היו בזוגיות כ-4 חודשים ונפרדו בחודש אוגוסט האחרון, הם על פי מקורבים ל-ice נמצאים בתחילתו של קאמבק זוגי ובוחנים בשלב זה את הקשר - שעדיין לא ברור אם מדובר בחזרה סופית לזוגיות או לא, ובמקביל מכחישים את הניסיון הזוגי המחודש לתקשורת; כך מתפרסם הערב (רביעי) לראשונה ב-ice.
בנוסף, הם הגיעו יחד הערב למסיבת החתונה של נועה קירל במלון הילטון תל אביב, כך מתפרסם לראשונה ב-ice. תשבי הוא איש עסקים מצליח, תושב צפון תל אביב, ומייסד של חברת "קרקעות ישראל", בעל מלונות בטולום ואיביזה.
כזכור, בחודש אפריל האחרון, השניים בילו בחופשה מפנקת מאוד בבנגקוק, בירת תאילנד. השניים אכלו במסעדות יוקרתיות, נסעו עם נהג פרטי, מיטה רומנטית ושווה אשר חשופה לעיני כל. טייל בלוקיישנים נוצצים, יחד ישבו למסעדה ואכלו בשר וואגיו מפנק במסעדה תאילנדית.
משם הם המשיכו לחדר הרומנטי שלהם, המשקיף לנוף היסטרי ולמעשה חשוף לעיני כל. לאחר ערב במיטה הרומנטית, יום חדש נפתח בחופשה של רחמים ותשבי, כאשר הם פתחו את הבוקר בבריכה השווה וכמובן שהכל תועד לרשתות החברתיות.
עוד ב-
לאחר זמן מה בבריכה, השניים כבר בדרך ללוקיישן הבא עם כ-9 תיקים אותם סחבו העוזרים האישיים, שהחלו לנסוע אף כתב בן הזוג: "משימה בלתי אפשרית". כזכור, תשבי בן הזוג האמיד של רחמים, הוא איש עסקים מצליח, תושב צפון תל אביב, ומייסד של חברת "קרקעות ישראל", בעל מלונות בטולום ואיביזה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



