תרבות ופנאי
משפחת בורגיל בדרמה רפואית: "ברגשות מעורבים אורזים מזוודה"
ספיר בורגיל שיתפה כי אביה קיבל התקף לב ועבר צנתור. ברקע הדברים, היא ושניר אחיה התכוננו לטיסה לרומניה
אתמול (חמישי), ספיר בורגיל שיתפה תיעוד מדאיג שכלל אמבולנס ואת אביה על כיסא גלגלים וכתבה: "מהבוקר בבית חולים עם אבוש, מרפי תמיד יודע לבחור את הרגע הכי לא מתאים שיש".

צילום מסך מחשבון האינסטגרם _sapir_borgil@
בהמשך, בורגיל הודתה לעוקבים שתמכו בה. "אני רואה את הדאגה שלכם וזה באמת מחמם את הלב. עברנו יום לא פשוט", רשמה בורגיל וסיפרה עוד פרטים על האירוע הדרמטי: "אבא קיבל הבוקר התקף לב. ברוך השם הוא כבר עבר צנתור, אנחנו אחרי הוא בסדר, מתאושש ועטוף בכל המשפחה".

צילום מסך מחשבון האינסטגרם _sapir_borgil@
כאמור, ספיר ושניר היו צריכים להמריא לרומניה, ולדבריה אביה התעקש כי לא יוותרו על הטיסה. "מודים שאנחנו חצויים, אבל בוחרים להקשיב לו ולא להוסיף עוד לחץ ובאסה. אז ברגשות מעורבים אורזים מזוודה".
עוד ב-

צילום מסך מחשבון האינסטגרם _sapir_borgil@
לבסוף, היא נתנה קרדיט לאחיה שניר, שלטענתה תשומת הלב שלו באירוע הייתה קריטית. "הוא זה ששם לב שהדיבור של אבא לא היה תקין ושההליכה שלו מוזרה. מאמינה ששניר עוד ישתף, כי זה באמת סיפור הזוי וכל מודעות בעניין מצילה חיים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



