תרבות ופנאי
דודו טסה לאחר סערת הבגידה: גונז את הקליפ החדש
הזמר והיוצר האהוב דודו טסה, מעורר סערה לאחר שהחליט לקחת צד בסיפור הבגידה שהסעיר את ביצת הבידור המקומית | כל הפרטים
הזמר והיוצר האהוב דודו טסה, שידוע לאורך הקריירה שלו כמי שנמנע מהסתבכויות תקשורתיות מיותרות, מעורר כעת סערה. טסה לקח צד בסיפור הבגידה שהסעיר את ביצת הבידור המקומית, והחליט לגנוז קליפ שצילם לאחד משיריו החדשים.
באותו קליפ שנגנז כיכבו השחקנים ליה אללוף ואופק פסח. השניים עוררו סערה תקשורתית לאחר שאללוף חשפה בסטורי שלה שפסח בגד בה. בעקבות הסערה, החליט טסה לגנוז את הקליפ ולצלם אחד חדש תחת בימויה של תום נשר, כאשר מי שנשאר הפעם בחוץ הוא אופק פסח. במקומו לוהק לקליפ החדש השחקן אסף יונש.
כזכור, השחקנית ליה אללוף שהתפרסמה בעקבות סרטה של תום נשר "קרוב אליי", תפקיד עליו זכתה בפרס אופיר לשחקנית הראשית הטובה ביותר, חשפה כי בן זוגה לשעבר, אופק פסח, בגד בה ושיתפה את העוקבים בפרטים.
"בגד בי לפני יומיים בשירותים של השחורי בטענה שהיה מסומם ושיכור. כי הוא עלוב", פתחה אללוף את דבריה. "ולפני שאנשים מאיימים עליי ודורשים ממני למחוק את זה אל תטרחו. אני חשבתי על זה מספיק".
אללוף המשיכה וכתבה: "לא מגיע לי להתמודד עם זה בשושו, אני לא זאת שעשיתי את הדבר הכי נורא שאפשר לעשות למישהו שאוהבים. אני גיליתי את זה היום אחרי שבמשך יומיים שלמים שיקר לי שקר על שקר על שקר חולני. רק כשהתחלתי לאיים ולהתקשר לאנשים הוא התחיל לרעוד כמו פוסי, וגם אחרי זה לא היה מסוגל להגיד מה עשה. בסוף הוצאתי את זה ממנו".
עוד ב-
את הפוסט חתמה אללוף בהתייחסות לאינטואיציה שהובילה לגילוי: "תשאלו איך גיליתי? אינטואיציה. איזה מזל שיש לי אינטואיציות כאלה חזקות ואיזה מזל שאני בת של אלוהים שיש בי טוב וטוהר ושאני לעולם לא אהיה מסוגלת לבגוד במישהו שאני אוהבת. איזה מצער לי שיש אנשים כל כך עלובים שדווקא כן מסוגלים לעשות דברים כאלה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



