תרבות ופנאי

אביהו פנחסוב נפרד מהקרובה אליו ביותר: "לידך הרגשתי נורמלי"

אביהו פנחסוב, שכבש את בסיסי צה"ל ואת מסכי הטלוויזיה, סופד לסבתו האהובה שהלכה לעולמה: "לא ויתרת לעצמך לעולם"
מערכת ice | 
אביהו פנחסוב (צילום דניאל אהרוני)
אחד הזמרים הכי אהובים בישראל, אביהו פנחסוב, נפרד היום (שלישי) מסבתו שהלכה לעולמה בגיל 97. "סבתא תודה על השמחה על הפלצ'ינקה והקרנבל הקשוח שחיית בו", ספד אביהו. "לא ויתרת לעצמך לעולם".
פנחסוב הוסיף: "תמשיכי לחגוג למעלה, לידך הרגשתי נורמלי". מאות אנשים נכון לכתיבת שורות אלו הגיבו על הפוסט העצוב של פנחסוב, שנהנה מתמיכה עצומה של הקהל שכה אוהב ומעריך אותו.
 

פנחסוב כזכור, התפרסם בענק בתחילת מלחמת חרבות ברזל, עם הופעות ששינו את כל מה שהחיילים הכירו עד אליו. פנחסוב חרש את כל הארץ והופיע בפני חיילים, עד שצה"ל אסר עליו להמשיך בשל סגנון ההופעות הייחודי שלו.
מאז, פנחסוב המשיך בקריירה הענפה שלו ואף פצח בקריירת משחק בסדרתה של נועה קולר "מקום שמח". פנחסוב שיחק לאחר מכן גם בדרמה של קשת 12 "רצח בים המלח", תוך כדי שהוא שוקד על שירים ואלבומים חדשים, ושיתופי פעולה מפתיעים.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה