תרבות ופנאי

יוצא הריאליטי של רשת 13 מתפרק: "הרגשתי שהכל קורס עליי"

ישראל דויטש מרבה לשתף את חייו ברשתות החברתיות, מהזוגיות החדשה, הילדים ועד הקשר עם גרושתו. כעת, הוא החליט לפתוח הכל גם על העבר שלו שהביא אותו להיות מי שהוא היום
מערכת ice | 
כוכב תוכנית "ווארט" ישראל דויטש (צילום מתוך עמוד האינסטגרם israel.deutsch)
ישראל דויטש, כוכב תוכנית הריאליטי "ווארט" ברשת 13, מרבה לשתף את חייו ברשתות החברתיות. אלא שאמש הוא החליט לנצל את החשיפה והעלה פוסט חשוף במיוחד שבו פתח הכל על החיים שלו.
"הסיפור שלי בעשר השנים האחרונות", פתח דויטש את דבריו. "בגיל 16 אני מחליט שאני רוצה להיות שחקן כדורגל מקצועי בתפקיד שוער", המשיך ותיאר את החלום שנגוז. "מתחיל בליגות שכונות, לוקח תארים קטנים ומרגיש שאני בכיוון הנכון". הוא המשיך ותיאר איך פתאום נכנס לחיים הגדולים והבין שהוא צריך להגן על עצמו: "הלכתי ללמוד MMA במשך שלוש שנים", כתב. 
"לא מסתדר במסגרות, יוצא מהבית לפנימיות, מחפש הרפתקאות", המשיך. "עד שאני מחליט ביום בהיר שאני מתגייס כלוחם, ולוותר על החלום להיות שחקן", סיפר על מה שהוביל אותי לרדת מהחלום, אך הוא מציין שבתוך כל האינטנסיביות הוא חזר למגרשים בכדי למצוא את המשמעות שאבדה. 
 
הוא שיתף איך בתוך כל זה גם מצא את עצמו מתחת לחופה: "כי אני מחפש משמעות". הוא המשיך ותיאר עוד נקודות לאורך הדרך שכללו ניתוח ומצב רפואי מאתגר, וכן לידה של שני ילדיו. "הילדים נולדו, ואני מנסה להיות אבא טוב למרות שמבפנים רע לי, אני לא במקום טוב". הוא הוסיף את מימד המלחמה והמילואים הבלתי פוסקים: "מחליט להתגרש. מבין שלעולם לא אגשים את עצמי ולא אצליח לממש את עצמי בזוגיות שאני נמצא בה". 
לקראת הסוף הוא הוסיף וסיפר איך החל בתהליך השינוי שהביא אותו להיות מה שהוא היום: "מתחיל לדאוג לעצמי, לטפח את עצמי, להחזיר תשוקה לחיים כי אני מבין שרק ככה אוכל להגשים את השליחות והייעוד שלי". 
לצד חובות שנצברו והלוואות שלקח, הוא מתאר כי עדיין ניצבת מול עיניו המטרה של חייו: "ממשיך להשקיע, להתפלל, להתאמן, ללמוד, להאמין. מקבל עוד תביעה, מרגיש שהכל קורס עליי, אבל ממשיך להילחם. עובד בכל עבודה מזדמנת כי יש לי מזונות, וחובות והלוואות". 
"אחרי מסע ארוך ומייגע מקבל את ההצעה מ'ווארט' ומשם היסטוריה", סיפר בנחת. "מצאתי מנוחה. היום אני נשוי באושר לאשת חלומותיי. הוסמכתי כמאמן אישי. עוזר לגברים בהליכי גירושים". לסיכום דבריו ביקש להזכיר לעוקבים: "תזכרו: יש בכם כוח בלתי מוגבל", סיים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה