תרבות ופנאי

יאיר נתניהו בחוף הים: והרשת סוערת

תמונה חדשה של בנו של בנימין נתניהו, כשהוא מבלה בצהרי היום בחוף הים בהרצליה בליווי אבטחה צמודה, עוררה מחדש ביקורת ציבורית חריפה ברשתות החברתיות על אורח חייו 
יאיר נתניהו (צילום אבשלום ששוני/פלאש 90)
תיעוד חדש של בנו של ראש הממשלה בחוף הרצליה, כשהוא מלווה באבטחה צמודה באמצע יום עבודה, עורר מחדש את הביקורת הציבורית הנוקבת על אורח חייו ועל קשריה של משפחת נתניהו עם בעלי הון.


על חוף הים (צילום: אורי משגב)
הרשתות החברתיות סערו פעם נוספת סביב סוגיית אבטחתו ואורח חייו של יאיר נתניהו. העיתונאי אורי משגב פרסם תמונה של בנו הבכור של ראש הממשלה, כשהוא מבלה את צהרי יום ראשון בחוף הים בהרצליה. בתמונה נראה נתניהו הבן צועד יחף על קו המים, כובע לראשו ומשקפי שמש לצידו, כשהוא אוחז בנעליו. אולם, מה שתפס את מירב תשומת הלב לא היה הנוף הימי, אלא פמליית האבטחה שסבבה אותו, שני מאבטחים צמודים שליוו את הצעידה, אחד מלפנים ואחד מאחור.
לצד התמונה, בחר משגב להעלות תהיות נוקבות בנוגע להתנהלותו הכלכלית והתעסוקתית של בנו של ראש הממשלה, וקשר זאת לאירועי סוף השבוע של המשפחה. "תגידו, זה לא קצת מוזר שבחור בן 35 לא מעלה על דעתו למצוא עבודה מסודרת?" כתב משגב, והוסיף עקיצה לעבר הקשרים הקרובים של המשפחה עם אוליגרכים ובעלי ממון, "מזכיר שהוריו התארחו אצל הפאליקים בשישי. אולי גם הוא. משפחה שכל ה'חברים' שלה הם תמיד איכשהו ככה במקרה מיליונרים כבדים".
הפוסט הפך במהרה למגנט של תגובות, והצית מחדש את הוויכוח הציבורי על עלויות האבטחה של בני משפחת נתניהו והעובדה שהם ממומנים מכספי המיסים. רוב התגובות הציגו קו ביקורתי חריף ותקפו את מה שנתפס בעיניהם כחוסר מעש מנקר עיניים. "פרזיט", "טפיל", "בשביל מה הוא צריך עבודה? אנחנו עובדים בשבילו והוא נהנה מהכסף".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    ללא האיומים שלכם על מה שתעשו לו ביום שאחרי האבטחה
    אני רק שאלה 06/2026/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    איומים מתועדים ורבים. ואלמלא הם לא הייתה לו את האבטחה שעליה אתם מלינים עכשיו. מפריעה לכם?
    סגור
  • 2.
    אם הקפלניסטים היו פחות מאיימים וגם מקיימים
    קול העם 06/2026/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אולי אפשר היה לוותר על האבטחה. אתם אחראים לה וגם מתלוננים עליה. אפשר לחשוד למה.
    סגור
  • 1.
    אורי משגב החלאה! (ל"ת)
    אסף 06/2026/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור