תרבות ופנאי

כפיר צפריר נחשף לאחר שנעדר 8 חודשים: "מנסה לצאת מהבוץ"

הזמר הישראלי שנכנס לחיינו בתוכנית "הכוכב הבא" ואף זכה לפופולריות מרשימה אחרי השיר "פחד אלוהים", חשף מול אלפי העוקבים שלו את הסיבה להיעלמותו. לדבריו, יש כמה עניינים שצריכים להיפתר אך הוא מבטיח לשוב בקרוב
כפיר צפריר (צילום יחצ)
יוצא "הכוכב הבא", הזמר כפיר צפריר, שמוכר לנו בעיקר מהלהיט "פחד אלוהים", לא מרבה לשתף על חייו ברשתות החברתיות. לאחר ההצלחה המסחררת, הוציא הזמר מספר שירים נוספים, אך הפסיק לתקופה עם המוזיקה החדשה. 
מאז אוקטובר 2025, לא הוציא הזמר אף שיר חדש, ובסטורי שהעלה אמש (ראשון) לעמוד האינסטגרם שלו הוא הסביר לאן נעלם ומה קרה לפעילות המוזיקלית שלו. "אחים ואחיות יקרים שלי, זה לא שאני לא רוצה להוציא לכם מוזיקה חדשה. אני כרגע לא יכול להוציא מוזיקה חדשה. זה שורף אותי קשות", כתב בכנות.
"בוא נגיד שאני לא מאחל לכם את השינה שלי", המשיך הזמר. "אבל! צברתי חומרים שלא היו מביישים אלבום כפול", ציין באופטימיות. "אני פותר את הבוץ שאני תקוע בו וחוזר אליכם בכל הכוח. בעזרת השם זה לא ייקח יותר מדי זמן".
בפנייה לעוקבים אמר: "מי שבאמת מחשיב את עצמו תומך בעשייה שלי - תישארו, תיהנו ממה שיש, ותסמכו עלי שאני חוזר ממש בקרוב", הבטיח. 

מתוך אינסטגרם: kfirtsafrir@
כזכור, לפני קצת יותר משנה, כפיר צפריר הציע נישואים לבת זוגו נטליה במהלך צילומים לקליפ וסינגל חדש.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה