תרבות ופנאי

דני אבדיה משתף על הקושי: "אני מת לצאת"

בפאנל מיוחד לצד גל גדות ורותם סלע, דני אבדיה שיתף על ההרגלים שלו בטיסות, הקושי הפיזי במושב הרגיל והווידוי המפתיע על המוצר הקוסמטי שהוא מחזיק תמיד בתיק האישי
דני אבדיה (צילום אסיף לנקרי)
כשאחד מתוצרי היצוא הספורטיביים המצליחים ביותר של ישראל נפגש בהשקה אחד עם צמד הכוכבות השל התעשייה, התוצאה היא פאנל משעשע. במסגרת שיתוף פעולה של חברת אל על, התייצב כוכב ה-NBA דני אבדיה לצד גל גדות ורותם סלע לשיחה קלילה על טיסות, הרגלים מוזרים בשחקים וחלומות ילדות.
אף שעל הסט נכחו כוכבות הוליוודיות וטלוויזיוניות מנוסות, היה זה דווקא אבדיה שמתנשא לגובה של כ-2.06 מטרים שסיפק את הציטוטים המשעשעים בכל הנוגע לחוויית הטיסה של אדם בממדים שלו.
כשנשאלו המשתתפים מי מהם קם ראשון ברגע שהמטוס נוחת עוד לפני שהותר להתרת חגורות אבדיה לא היסס והודה מיד כי מדובר בו. הסיבה, כפי שניתן לנחש, פיזית לחלוטין. הוא שיתף  "בואנה, אני קשה לי במטוסים. צפוף, הרגליים, אני מת לצאת". עבור כדורסלן המבלה חלק ניכר מעונת ה-NBA בדרכים, המושב הרגיל במטוס הוא פשוט לא אופציה נוחה. כשנשאל על הרגלי השינה שלו בטיסות ארוכות, הסביר "זה תלוי. אני צריך כיסא עם מרווח כי אני לא נכנס בכיסא הרגיל. אבל כשאני ממש ממש עייף,אני נרדם איזה 3–4 שעות, ואז רואה את כל הסרטים".
לצד הקשיים הפיזיים שחווה אדם בגובהו במטוסים, אבדיה הפתיע את המראיינת כשהתבקש לחשוף פריט אחד שהוא תמיד דואג לקחת איתו בתיק הטיסה שאף אחד לא ינחש. "לא תאמינו לי, אבל מסכת פנים! המטוס מאוד מייבש. אני חושב שזה יפתיע הרבה אנשים", סיפר בחיוך. 
אבדיה, שהשתתף לצד ליאור רז בסרטון בטיחות מיוחד של הקמפיין, נשאל גם מה מלחיץ יותר זריקת עונשין מכרעת בשנייה האחרונה של משחק NBA מול עשרות אלפי צופים, או לזכור טקסטים על סט צילומים. על חוויית המשחק מול המצלמה סיפר "תשמעי, הייתי עם ליאור, אז הוא עזר לי. הוא יותר שחקן, מבין את העניינים. אני לא כזה רגיל לשחק, אבל האמת שהיה בסדר. ההפקה עשתה עבודה טובה, גרמו לי להרגיש בנוח".
לקראת סיום הפאנל, נשאל אבדיה על תחושותיו לגבי הקוקפיט והטסת מטוסים, ושם חשף פינה קטנה מילדותו. "וואלה, זה היה חלום שלי להיות טייס כשהייתי ילד. הייתי רוצה להגשים חלום".
 
אלעל
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה