תרבות ופנאי
מעיין אדם: "לא יודעת איך נסתדר, זה לא נעים"
יוצרת התוכן ומגישת הטלוויזיה משתפת בתיעוד נטול פילטרים משגרת ההנקה המתישה של בנה התינוק: "לא יודעת איך נסתדר". כל הפרטים
מגישת הטלוויזיה, אשת העסקים ויוצרת התוכן מעיין אדם נחשבת לאחת הנשים המשפיעות והמדוברות ביותר ברשתות החברתיות בישראל. עם מאות אלפי עוקבות אדוקות, אדם בנתה סביבה קהילה יוצאת דופן בזכות היכולת לשלב בין הצלחה עסקית וקריירה טלוויזיונית משגשגת, לבין שיתוף יומיומי חשוף, אינטימי ונטול פילטרים של חייה האישיים. בעוד שעולם המשפיעניות מאופיין לא פעם בריחוק ובזוהר מלאכותי, אדם בוחרת פעם אחר פעם להציג את המציאות כפי שהיא - מההתמודדויות הרגשיות ועד לאתגרי ההורות השוחקים ביותר.
הבוקר (חמישי), שיתפה אדם שורת סטוריז אינטימיים וכנים במיוחד מתוך שגרת הטיפול בבנה התינוק עתו, שבהם שילבה בין עייפות אימהית גלויה לבין ההומור המזוהה איתה. בתמונה ראשונה שהעלתה כשהיא מניקה, כתבה בנימה גאה ומשועשעת: "מעיין אדם, בת 39 מחזיקה לראשונה הנקה מלאה שבוע רצוף מדליקה משואה זו לכבוד כל המניקות".
מיד לאחר מכן, העלתה תמונה מתוקה של הרך הנולד כשהוא ישן ברוגע, והוסיפה עקיצה צינית ומחויכת לעבר העתיד: "לא יודעת איך נסתדר עם ההנקה כשהוא יהיה בצבא, זה לא נעים עם כולם מסביב".

(צילום מסך מתוך עמוד האינסטגרם @maayanadam)
כזכור, רק לאחרונה עלתה אדם לכותרות בהקשר אחר, כאשר בחרה לחזק את עוקביה בעקבות פרסום תוצאות הבחירות והאכזבה שחשו רבים בציבור. בסטורי מנחם פתחה בברכת "בוקר טוב לכל הלבבות השבורים", ובחרה להכניס את הדברים לפרופורציה עמוקה מתוך נקודת מבטה והטרגדיה האישית שפקדה אותה, כאשר איבדה את אחותה מפל ז"ל בטבח ה-7 באוקטובר: "כמי שנפלו לה השמיים פעם ויודעת איך זה מרגיש אני מבטיחה לכן שזה אפילו לא קרוב. השמש זורחת, אתן בריאות, הילדים שלכן איתכן - תרימו ראש".
בהמשך דבריה סיפקה מבט מפוכח על המפה הפוליטית כשהבהירה כי "לא נקבל את השינוי שרצינו אבל נקבל שינוי", וחתמה בקריאה לאורך רוח: "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. אז קחו אוויר זה יהיה ארוך".
עוד ב-
כעת, הבחירה של אדם לצחוק על הקשיים ולחגוג גם את ההישגים הקטנים - כמו שבוע רצוף של הנקה מלאה,היא בדיוק הסיבה שבגללה היא שומרת על חיבור עמוק כל כך עם הקהל. מול תעשייה שמקדשת שלמות בלתי מושגת, אדם מוכיחה שוב שהכוח האמיתי ברשת טמון באותנטיות, בפגיעות וביכולת לקחת את החיים עם קורטוב בריא של הומור עצמי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



