תרבות ופנאי
לי קורזיץ בתמונה ראשונה מהטיפולים בבית החולים
לי קורזיץ שיתפה תמונה בחשבון האינסטגרם שלה מתוך הטיפול בבית החולים וכתבה: "מתרגלת ללוק החדש"
הספורטאית האולימפית לי קורזיץ, משתפת תמונה ראשונה מבית החולים: "מתרגלת ללוק החדש". כזכור, הספורטאית חשפה לאחרונה כי היא חולה בלוקמיה וצפויה לעבור טיפולים קשים וארוכים.
בפוסט החשוף בו שיתפה באומץ את המחלה היא כתבה: "9 שנים אחרי הפרישה מהספורט אני ללא ספק מרגישה בשיפוצים ממש כמו רכב 4 על 4 שנכנס למוסך אחרי שקראו לו את הנשמה בשטח קשוח."
קורזיץ המשיכה ושיתפה מה צופן לה העתיד: "6 ניתוחים גדולים ומסובכים וסוף סוף אחרי כול כך הרבה שנים הרגשתי שהגוף והנפש שלי במקום הנכון וללא ספק למדתי להתרגל בשנתיים האחרונות לחיות עם כאבים וחולשה תמידית".
בריאיון ל-N12 היא סיפרה: "חשבתי על זה הרבה לפני. אני הייתי בת 15 כשהיא זכתה באליפות העולם בעצמה. ראיתי גולשת מדהימה ואישה מדהימה. לדעתי היא אחת הספורטאיות הגדולות שהיו אי פעם לישראל והיא חלק מההישג הזה. הקדשתי לה את זה כי היא עוברת תקופה קשה. מגיעה לה קצת נחת בתוך התקופה הקשה הזאת שהיא עוברת".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



