תרבות ופנאי
למען המפונים מבתיהם: המוזיאון שפותח את שעריו בחינם
מוזיאון מגדל דוד בירושלים פותח את שעריו בחינם ומציע שלל פעילויות לתושבים שפונו מבתיהם
בימים קשים אלו, מגדל דוד מוזיאון ירושלים פתוח לקהל הרחב ומציע כניסה חינם לכל מי שפונה מביתו. מלבד זאת, המוזיאון מציע למשפחות הדרום והצפון פעילויות במוזיאון, בבתי המלון או בבתים שבו הם שוהים, ובאופן מקוון.
המוזיאון גם מציע למשפחות שפונו מבתיהם וחוגגים אירוע משפחתי משמח להגיע לצילומים על ידי צלם מקצועי ללא תשלום, סיורים יומיים מודרכים, הרצאות, משחקי בריחה ועוד.
בסיור במוזיאון תעברו מסע מרתק לאורך 4,000 שנות היסטוריה: התקדשות ירושלים ליהדות, לנצרות ולאסלאם השפיעה על התפתחותה ועיצובה של העיר לאורך הדורות, ואיך מיתוס, קדושה ורעיון מעצבים את המרחב הגיאוגרפי שבו אנו חיים.
הסיור עובר בגלריות המרשימות של מגדל דוד מוזיאון ירושלים החדש, המשלבות פרטים ארכאולוגיים מקוריים לצד סרטים, מסכים אינטראקטיביים ומיצגי וידאו-ארט חדשניים. הסיור כולל גם עליה לתצפית.
עוד ב-
בנוסף, המוזיאון משתף פעולה עם עשרות צלמות וצלמים ירושלמים ויחד איתם מציע למשפחות שפונו מבתיהם בעקבות המצב, להגיע למוזיאון ולקיים צילומי משפחות סביב אירוע משפחתי משמח. הצלמים הינם צלמים מקצועיים שנותנים את השירות בהתנדבות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



