דיגיטל וטק
הסטארט-אפ של יוצאי WalkMe נחשף: סוכני AI במקום עובדים
הסטארט-אפ החדש ai.work רוצה לשנות מהיסוד את הדרך בה ארגונים פועלים, עם סוכני בינה מלאכותית שמחליפים תהליכים שוחקים. כבר עכשיו נרשמת ירידה דרמטית בעלויות, והשאיפה: סטנדרט עולמי חדש

חברת הסטארט-אפ החדשה ai.work, שהוקמה על ידי מאור עזר וניר נחום – יוצאי WalkMe – נחשפה היום (שלישי) עם הודעה על גיוס סיד בגובה 10 מיליון דולר. החברה מפתחת פלטפורמה של "עובדים אוטונומיים" (AI Workers), המבוססים על סוכני בינה מלאכותית ומתמחים בתהליכים פנים־ארגוניים. מטרתה היא להפוך תהליכים תפעוליים שוחקים לאוטומטיים ויעילים, תוך שילוב ישיר במערכות קיימות.
הפתרון של ai.work נועד להקל על עומס העבודה בצוותי תמיכה, משאבי אנוש, רכש, משפטים וכספים, ולהפחית את הצורך בטיפול ידני בפניות שגרתיות. המערכת משתלבת בתוכנות נפוצות כמו Microsoft 365, Slack, Salesforce ו-Google Workspace, ולומדת את אופי העבודה כדי לבצע אותה ביעילות גבוהה. לדברי החברה, השימוש בטכנולוגיה שלה כבר הוביל לצמצום של מחצית מעלויות התפעול בארגונים שניסו אותה.
סבב הגיוס הובל על ידי הקרנות A* ו-lool ventures, והשתתפו בו גם משקיעים בולטים מתעשיית ההייטק – כולל דן עדיקא, מייסד ומנכ"ל WalkMe, שמצטרף כעת לדירקטוריון החברה. עדיקא מסר כי "אחרי שראיתי מקרוב את היכולת של ai.work לספק ערך מיידי לארגון גדול ומורכב כמו שלנו, שמחתי להצטרף לדירקטוריון".
עוד ב-
ai.work נוסדה בשנת 2024 ומפעילה משרדים בתל אביב ובניו יורק, עם צוות של כ-15 עובדים. החברה שואפת להפוך את העובדים האוטונומיים שלה לסטנדרט החדש של צוותים ארגוניים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה