דיגיטל וטק
זום חילקה מיליוני דולרים להאקרים: מדוע עשתה זאת?
לא פחות מ-1.8 מיליון דולר חולקו לחוקרי אבטחה בעולם כדי לנסות למנוע תקלות בפלטפורמה. כך עבד התגמול למי שעמדו בין 300 מיליון משתמשים ביום לבין פריצות מסוכנות
זום עובדת בשוטף עם למעלה מ-800 חוקרי אבטחה ברחבי העולם באמצעות פלטפורמת HackerOne. מאז הקמת התוכנית ב-2020 הוענקו להאקרים מעל 2.4 מיליון דולר בתשלומי פרס. תוכניות באג באונטי הן תוכניות תגמול ותמריץ שמסייעות לחברות טכנולוגיה לחזק את שכבת ההגנה שלהן והן הפכו בשנים האחרונות לחלק מאסטרטגיית ניהול הסייבר והאבטחת מידע בזום.
החברות משלמות להאקרים ומומחים על מנת לבדוק כיצד ניתן לחדור את שכבת האבטחה על מנת לאתר פריצות במערכת ולהבין מהי השפעתן על המשתמשים וכמובן, לדעת כיצד להתמודד ומה יש לעשות על מנת לחזק את ההגנה מפני פריצות עתידיות.
עוד ב-
כשהחלה הקורונה להשתולל בתחילת 2020, מספר המשתתפים בפגישות זום עברו את רף 300 מיליון המשתתפים ביום, תוך חודשים בודדים. הגנה מאיומי סייבר מתפתחים ופוטנציאליים הפכה לעדיפות והצריכה חיזוק מתמיד של אבטחת ושלמות הפלטפורמה כדי לשמור על אבטחת משתמשי זום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



