דיגיטל וטק
כוכב ארץ נהדרת עבר ניסיון עוקץ: "משקלי הגיע ל-94 ק"ג"
גם ליאור אשכנזי נפל קורבן להונאה שמפברקת פוסט על ירידה במשקל: "כמו רוב האנשים, רציתי להיראות רזה ובכושר, להרגיש מרוצה כשאני מסתכל במראה. אבל גם אחרי תריסר דיאטות שונות, צום, ערבים המתישים בחדר הכושר, לא הייתה תוצאה רצויה למרות שאני די מפורסם ולעתים קרובות לוקח חלק בתכניות", נכתב בשמו ברשת
היזהרו מעוקץ חדש על חשבון הכוכבות שאתם הכי אוהבים שחוזר לסיבוב נוסף. אחרי שלפני חודשיים החלו לצאת פרסומות מזויפות עם מפורסמות שלכאורה הורידו במשקל בעזרת מוצר חדש מופצות ברשת, ביניהן ארז טל, בר רפאלי נועה קולר ומירי מסיקה שהדגישו, שאין להן כל קשר לדבר הזה, כעת מגיע תורו של כוכב ארץ נהדרת ליאור אשכנזי.
בפוסט מפוברק על שמו, נכתב: "למען האמת, כבר הרבה מאוד זמן אני סובל מעודף משקל מהבעיות הבריאותיות הנובעות מכך. כדי שתבינו, לפני חודש המשקל שלי הגיע למקסימום - 94 ק"ג. וכמו רוב האנשים, רציתי להיראות רזה ובכושר, להרגיש מרוצה כשאני מסתכל במראה. אבל גם אחרי תריסר דיאטות שונות, צום, ערבים המתישים בחדר הכושר, לא הייתה תוצאה רצויה למרות שאני די מפורסם ולעתים קרובות לוקח חלק בתכניות".
רק לאחרונה הסתבר שהדוגמנית הישראלית הבינלאומית, ללא ידיעתה, הוצגה בפרסומת ויראלית בה היא נראית כמי שהשילה לכאורה עשרות קילוגרמים יותר ממשקלה. בציטוט שלכאורה היא נתנה עבור הקמפיין והיא לא, נכתב: ״החיים שלי השתנו לטובה, תוך חודשיים בלבד ירדתי 24 קילו, ועכשיו כשאני רואה את התמונות הישנות שלי אני כ"כ אסירת תודה״, מנהליה גם גילו פרופיל פיקטיבי של רפאלי באינסטגרם עם וי כחול, שעונה לעוקבים בשמה.
בפוסטים המדוברים שכאילו נכתבו בשמן, נכתב לכאורה: "בחורות, לא ציפיתי שירידה במשקל תגרום לכל כך הרבה שאלות. היו לי כל כך הרבה הודעות שהאינסטגרם שלי מוצף בהם. במקום להגיב לכל אחד בנפרד, החלטתי לכתוב על זה פוסט".
על פי תגובתה של נועה קולר: ״כמובן שהפוסט מזויף לחלוטין, אני בשום אופן לא קשורה למוצר ולא ממליצה בשום אופן לקחת אותו! ובנימה אישית, עבודת הפוטושופ שרלטנית, יש לי שם יד של 3 ס''מ ומעיל שלא הייתי לובשת בחיים".
עוד ב-
תגובתה של מירי מסיקה הייתה: ״זה בטיפול עורכי דין. לי כמובן אין קשר לתמונות המפוברקות האלה, יאמר לפרוטוקול שמעולם לא ירדתי יותר מחמישה קילו ובטח שלא מעודדת ירידה במשקל. מעדיפה לעודד אהבה וקבלה עצמית״
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
7.מועיליחזקאל 03/2023/12הגב לתגובה זו1 0תה טיבטי ושירותים צמודיםסגור
-
6.טובמאור 03/2023/12הגב לתגובה זו0 0טוב מאוד שעשו לך את זה ישמאלן מסריחסגור
-
5.איזה שטויות!דקל 03/2023/12הגב לתגובה זו0 0יש מי שמאמין לשטויות האלה? נו באמת?! בר רפאלי ליאור אשכנזי ונועה ק וכו יפרסמו שטויות כאלה? באיזה עולם בדיוק!? ליאור אם כבר מפרסמים שטויות לפחות בחברה טובה עם בר רפאלי. היפים והנכונים. השאלה אם זה מעיד על העדר כישרון ומעוף של המפרסם או שמה הוא מזלזל באינטליגנציה של כולנו. כנראה שילוב בין השניים. Thank you Next!!סגור
-
4.אהבתי את התגובה של נועה קולר :). (ל"ת)אביב 03/2023/12הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.ליאור אשכנזיש. 03/2023/12הגב לתגובה זו0 0לך לרופא המשפחה. הוא יתן לך דיאטה כתובה. נתנו לי אחלה דיאטה! יש שם המון אוכל! ירדתי כבר 13 קילו בחודש!!! תנסה. בהצלחה!סגור
-
מה אתה לא מבין? זה פייק! (ל"ת)מימי 03/2023/12הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.הכול משמיים יסמואל אנטישמי (ל"ת)מאיר 03/2023/11הגב לתגובה זו0 8סגור
-
1.בלתי נסבל האיש הזה!! (ל"ת)ימית 03/2023/11הגב לתגובה זו0 3סגור



