דיגיטל וטק

סבוריט פורצת גבולות: מתרחבת לראשונה לארצות הברית

בצעד משמעותי של חדירה לשוק הבינלאומי, חברת הפודטק הישראלית SavorEat, בשיתוף עם ענקית ההסעדה הבינלאומית Sodexo, עורכת חשיפה מסחרית ראשונה של הרובוט שף לקהל האמריקאי

מערכת ice | 
סבוריט (צילום סבוריט)
חברת הפודטק הישראלית SavorEat שפיתחה פלטפורמה להכנה דיגיטלית של מנות ללא חומרים מן החי מודיעה על צעד משמעותי נוסף שמקרב אותה אל חדירה לשוק הבינלאומי - סבוריט משיקה לראשונה את הפתרון שלה לשוק האמריקאי.
בחודשים הקרובים ושיתוף פעולה עם ענקית ההסעדה Sodexo, הנחשבת לאחת משלושת החברות הגדולות בעולם בתחום שמסעידה מיליוני אנשים בכ-80 מדינות, עשרות אלפי סטודנטים, מרצים ואנשי סגל באוניברסיטת דנוור שבקולרדו יוכלו לטעום את מזון העתיד שסבוריט מפתחת.
ההשקה בארה״ב היא אבן דרך משמעותית עבור סבוריט, שכן מדובר בשוק היעד העיקרי של החברה ופעילות זו עם סודקסו מקדמת את החברה צעד משמעותי לעבר מסחור. בשנה האחרונה החברה ביצעה מספר התאמות לטובת החדירה לשוק האמריקאי, החל מבמוצרי המזון (ללא חומרים מן החי) במטרה שיתאימו לחך המקומי ועד לעמידה בדרישות תקינה ורגולציה השונות כתנאי להשקה המסחרית של הטכנולוגיה שהיא פיתחה בדנוור, קולורדו ארה״ב.
לאחר סדרת מבחנים ובדיקות שעבר הרובוט שף של סבוריט, לרבות בדיקות בטיחות, בדיקות EMC, תקינות UL ובדיקת NSF בשטח, אישרה מחלקת בריאות הציבור והסביבה בעירית דנוור, את גמר בדיקות תקן ועמידת הרובוט שף בדרישות הרגולטוריות הנדרשות לחשיפה הראשונה לשוק האמריקאי.
למיטב ידיעת סבוריט, אישור עמידה של המערכת בתקן UL הוא ברמה פדרלית - עם אישורים אלו והחשיפה, סבוריט הופכת להיות חברת הרובטיקה הישראלית הראשונה בתחום הפודטק להשיק את הפתרון והמוצרים שלה בארה״ב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה