בחירות 2022
הממשלה לא שלחה נציג להלווייתו של קורבן הטרור רונן חנניה
מאות הגיעו ללוות את רונן חנניה בן ה-50 בדרכו האחרונה. בן גביר, שהיה שכנו של רונן ספד בהלוויה וגם סמוטריץ' נשא דברים לצדם של ח"כ אמיר אוחנה והרב הראשי דוד לאו. יש לציין כי אף נציג מהממשלה לא כיבד את האירוע
אמש נרצח בחברון רונן חנניה הי"ד בידי מחבל פלסטיני. רונן הובא בשעות אחר הצהריים למנוחת עולמים ומאות הגיעו ללוותו בדרכו האחרונה. בנו דניאל ששהה עמו בזמן פיגוע הירי ונפצע בעצמו, ספד לאביו לצד הרב הראשי דוד לאו וחברי הכנסת אמיר אוחנה, בצלאל סמוטריץ' ואיתמר בן גביר. ממשלת ישראל לא שלחה אף נציג מטעמה להלוויה של קורבן הטרור. "אבא יקר, אני לא מאמין שאני במעמד כזה, אבל הקדוש ברוך הוא עשה לי נס ענק", אמר דניאל בקול רוטט. "אני קורא לכל ממשלת ישראל לעשות הכל כדי שזה לא יקרה שוב. אל תרחמו על המחבלים, הם מקדשים את המוות ואנחנו את החיים".
מירב, אלמנתו של רונן אמרה בבכי קורע לב: "בעלי היה נשמה טובה. כולם אהבו וחיבקו אותו. אני לא כועסת על אלוקים. תודה רבה להשם מאה פעמים שהבן שלי ניצל, אין לי כלום בעולם הזה בלי בעלי והבן שלי". לרונן היא אמרה: "במקום לחגוג יום הולדת 50 אתה כאן בבית עלמין".
חברו ושכנו של רונן מגבעת האבות בקריה, יו"ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, ספד לו: "רונן עבר לגור בחברון-קריית ארבע לפני כמה שנים ומאז נפשו נקשרה במקום והמקום נקשר בו. רונן זכה לפקוד את קברי אבותינו ולא היה מאושר יותר ממנו. חברון זה מלשון לחבר, רונן היה כזה. הוא כל כך הצטער שלא הגיע לחברון בשחר נעוריו. רונן תמיד מיהר לעזור, תמיד רצה להגן, אבל הפעם כדורי המרצחים פגעו בו".
בן גביר הוסיף כי "הגיע הזמן שמקבלי ההחלטות במדינת ישראל יבינו שדם יהודי אינו הפקר. הגיע הזמן לתת חופש פעולה לחיילים שלנו. הגיעו הזמן שנוכל ללכת כאן בבטחה, בגאווה. הגיע הזמן להפסיק את ההפקרות, להפסיק לתת להם מלונות הכל כלול - שוקולודה, מרמלדה ובשר כבש. הגיע הזמן שנחזור לעצמנו. אני משתתף בצער המשפחה, מירב היקרה ודניאל היקר. נעשה הכל כדי להשיב מלחמה, כדי שרונן הי"ד יהיה הנרצח האחרון".
עוד ב-
יו"ר מפלגת הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ' ספד: "רונן, אתה קדוש, חיית חיים קדושים בעיר האבות. חיית חיים קדושים של תורה של אמונה של חסד של אהבת הבריות. מסרת את נפשך בחיים ואתה מתת על קידוש השם אבל הרצח שלך הוא חילול השם נורא ואיום". סמוטריץ' אמר לסיום כי: "ביום רביעי המנוח היה אמור לחגוג יומולדת חמישים, ואנחנו נלך בדרכו חמישים ועוד חמישים ועוד חמישים ואנחנו נלך בדרכו ונוסיף חיים וקדושה בארץ ישראל ונמשיך לבנות את קרית ארבע ואת חברון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.הנצבים במשטרה החלו לתפור תיקים לבן גבירעברי 10/2022/30הגב לתגובה זו0 0בן גביר צריך ללמוד ממה שעשו הנצבים בעבר, חומר אנונימי ליועמשית, כדי להתחיל להכין תיקים, קודם שיעשה רפורמה בפרקליטות, ויחליף את היועמשית.סגור



