השוק

תקלה חמורה באתר בנק הפועלים: "שיבושים בהעברת משכורות ותשלומים"

עסקים רבים בישראל ניסו להזין משכורות ולשלם לספקים דרך אתר בנק הפועלים, אך תקלה חריגה מנעה מהם את זה. בבנק טוענים: "תקלה נקודתית שלא  לרעה על הלקוחות והמעסיקים"
מערכת ice |  5
בנק הפועלים (צילום shutterstock)
תקלה חמורה התרחשה הבוקר (ראשון) באתר של בנק הפועלים, אחרי שעסקים רבים בישראל ניסו להזין את משכורות העובדים שלהם, אך ללא הצלחה. בנוסף, נודע כי לא ניתן להעביר תשלומים ולבצע פעולות במט"ח.
על פי הפרסום ב"ישראל היום", עסקים רבים בישראל התלוננו כי אינם מצליחים להזין את המשכורות לעובדים. מדובר ביום קריטי במיוחד, שכן מחר (10.2.2025) בעלי העסקים אמורים להעביר את המשכורות שלהם לעובדים ואת התשלומים שלהם לספקים, מה שעלול ליצור בעיות ועיכובים בתשלומים.
לקוחות שניסו להזין משכורות ותשלומים במערכת של בנק הפועלים נתקלו בסירוב. בהודעה שקפצה להם באתר נכתב כי "בזמן הקרוב יתכנו שיבושים בטעינת מקבצי משכורות, העברות שקלים ומט"ח. אנחנו פועלים לתיקון התקלה בהקדם. מומלץ לנסות ולהיכנס שוב בקרוב. תודה על הסבלנות".
בבנק הפועלים השיבו לדיווח של "ישראל היום" על התקלה החמורה באתר של הבנק, שם טענו כי "מדובר בתקלה נקודתית ולא גורפת, שתוקנה ולא השפיעה לרעה על הלקוחות והמעסיקים". עוד נטען כי "משכורות העובדים יעודכנו עם הערכים המתאימים".
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    הבנקים שולטים
    מציאותי 02/2025/14
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מוזר לי שמשכורות מועברת רק דרך חשבון בנק אנחנו ב2025 למה אי אפשר לקבל משכורת במזומן כמו בן אדם
    סגור
  • בקשר לשאלה שלך
    שחף 03/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כי אז תגמור את כל המשכורת ביום אחד
    סגור
  • 3.
    אל דאגה בהורדת תשלומי ההלוואות והעמלות אין תקלות שם (ל"ת)
    אורן 02/2025/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    גם היום 10.02 יש תקלה
    עדו 02/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אי אפשר להתחבר לאתר של הבנק מהבוקר. מה קורה עם זה?
    סגור
  • 1.
    התקלה קיימת עד עכשיו
    יוסי וינר 02/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין אפשרות להפקיד צ'קים או להיכנס, לאפליקציה. לא ככה פועלים טוב יותר!!
    סגור