השוק

דירוג עשירי ישראל: מרים אדלסון בפסגה, מי הפסיד 20 מיליון דולר?

דירוג עשירי ישראל של מגזין "פורבס": מו"לית ישראל היום ד"ר מרים אדלסון ממשיכה להוביל במקביל, איש העסקים עידן עופר מדרדר אחרי שהשיל מהונו השבוע 20 מיליון דולר | דירוג עשירי ישראל 
מערכת ice |  2
מרים אדלסון, רומן אברמוביץ, סטף ורטהיימר, יורי מילנר (צילום shutterstock, flickr/ TechCrunch, פלאש 90/ אריה לייב אברמס, יונתן זינדל, ויקיפדיה)
דירוג עשירי ישראל של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע וחושף את תמונת המצב בצמרת הגבוהה בארצו הקטנטונת. בדומה לשבועות האחרונים, גם הפעם מו"ל ישראל היום, ד"ר מרים אדלסון, ממשיכה להוביל את הטבלה עם הון כולל 31 מיליארד דולר ועלייה של 124 מיליון דולר מהשבוע שעבר כשהיא מדורגת במקום ה-59 ברשימת עשירי העולם. 
האח הבכור לבית עופר הדור השני, אייל, שניצב במקום ה-72 ברשימת עשירי העולם, שומר על המקום השני בדירוג הישראלי זאת לאחר שהונו התחזק ב-92 מיליון דולר לסכום של 27.4 מיליארד דולר. לאחריו, עידן עופר אשר ניצב במקום השלישי בדירוג הישראלי ובמקום ה-116 בטבלה העולמית. 
במהלך השבוע החולף עופר, השיל מהונו סכום של 20 מיליון דולר וכעת הוא מסתכם ב-18.1 מיליארד דולר. האחים בוכמן, הגיעו למקום הרביעי ובשבוע החולף הם הפסידו 450,000 דולר מהונם שעומד על 9.8 מיליארד דולר. אחריהם, במקום החמישי ניצב רומן אברמוביץ' שהונו מוערך ב-9 מיליארד דולר.
הפיזיקאי ואיש ההון סיכון הישראלי-רוסי יורי מילנר, הגיע למקום השישי בטבלה כשהוא מתהדר בהון של 6.9 מיליארד דולר. לאחריו, טדי שגיא עם 6.4 מיליארד דולר ולבסוף סטף ורטהיימר ומשפחתו שמוערכים בשווי של 6.3 מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    יש שם 2 ... שאפילו לא מדברים את השפה
    אאא 02/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ונמצאיך כאן רק בגלל עיצומים אירופאים
    סגור
  • 1.
    מסכן עידן עופר קניתי לו מצרכים לשבת (ל"ת)
    מוטי 02/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור