השוק
סיכום המסחר בוול סטריט: אנבידיה צוללת ב-10.17%, מטא וטסלה צונחות
ירידות חדות בוול סטריט: אנבידיה צונחת ב-10.17%, טסלה מאבדת 6.34% ומטא יורדת ב-4.37%. במקביל, יו"ר הבנק הפדרלי הודיע כי הבנק המרכזי צריך לוודא שהמכסים לא יובילו לעלייה גבוהה יותר באינפלציה
בורסת וול סטריט הציגה מגמת ירידה חדה ושלושת המדדים המרכזיים רשמו שינויים שליליים במהלך היום. על פי הנתונים, מדד S&P 500 ירד ב-2.33%, נאסד"ק צנח ב-3.49% ומדד הדאו ג'ונס ירד ב-1.53%.
אנבידיה ומשקיעיה ספגו מכה קשה. ספקית מיקרו השבבים הגדולה איבדה 230 מיליארד דולר ומנייתה צללה ב-10.15%. מניית טסלה צנחה ב-6.34% ומניית מטא ירדה ב-4.37%. תאגיד APA עלה ב-3.73%, מניית ABT (מעבדת עבוט) גדלה ב-3.66% ומניית DVN (דבון אנרג'י) עלתה ב-2.94%. ביחס לשוק האג"ח, ניתן להבחין כי התשואות יורדות בכ-3 נקודות בסיס. תשואת אגרות החוב לשנתיים צונחת ל-3.79% ותשואת אגרות החוב ל-10 שנים ירדה ל-4.29%.
על רקע גידול מתון בצריכה הפרטית, נרשמת האטה בצמיחת הכלכלה האמריקנית. מוקדם יותר היום (רביעי) הודיע ג'רום פאואל, יו"ר הבנק הפדרלי, כי כלכלת ארה"ב מתמודדת עם צמיחה איטית וזאת בעקבות עלייה מתונה בצריכה הפרטית.
עוד ב-
לצד זאת, הצהיר יו"ר הבנק הפדרלי כי הפדרל ריזרב יכול להותיר את הריבית ללא שינוי בעקבות אי-הוודאות הכלכלית. ביחס למדיניות הכלכלית הנוקשה של הנשיא האמריקני, אמר ג'רום פאואל כי הבנק המרכזי חייב לוודא שהמכסים לא יובילו לעלייה גבוהה יותר באינפלציה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



