השוק
על רקע האיתות של איראן להפסקת הלחימה: מגמה מעורבת בבורסות אסיה
בורסות אסיה רושמות מגמה מעורבת לאחר הדיווח על רצונה של איראן לפתוח במשא ומתן על הסכם הגרעין מול ארצות הברית
בורסות אסיה והפסיפיק רושמות הבוקר (שלישי) מגמה מעורבת על רקע הדיווח כי איראן אותתה על נכונות לחזור לשולחן המשא ומתן על פרויקט הגרעין. הבורסה בטוקיו עלתה ב-0.6%; שנגחאי יורדת ב-0.1%; הונג קונג יורדת ב-0.2%; סיאול עולה ב-0.3% וסינגפור עולה ב-0.3%.
מדד הדולר של ICE שעוקב אחר שער הדולר מול מכלול של 6 מטבעות של שותפות סחר בולטות של ארה"ב, עלה ב-0.1%. לאחר הירידה אתמול, מחיר הנפט חזר לעלות, כשהחוזים על נפט גולמי מסוג טקסס מתוק עלה ב-0.5% לשער של 72.12 לחבית במסחר בניו יורק.
בבורסה בוול סטריט המסחר ננעל אמש במגמה ירוקה. מדד S&P עלה ב-0.94% לרמה של 6,033 נקודות. הדאו ג'ונס עלה גם ב-0.75% ל-42,515 נקודות, והנאסד"ק ב-1.52% ל-19,701 נקודות.
מדדי חברות הטכנולוגיה גם כן רשמו עליות, כשאנבידיה (+1.92%), מיקרוסופט (+1.92%) ומאטה (+2.9%) נהנו מהאופטימיות היחסית בשווקים. טסלה של אילון מאסק גם כן עלתה ב-1.17%, וברקשייר של וורן באפט ב-0.55%.
עוד ב-
כזכור, עיתון וול סטריט ג'ורנל דיווח אתמול כי איראן מעוניינת לקיים שיחות עם ארה"ב וישראל במטרה להגיע להסכם. על פי הדיווח איראן שולחת מסרים דרך מתווכות ערביות על מנת לסיים את העימות הצבאי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



