השוק

שמח בשוק ההון: הדולר מתחזק מול השקל, הביטקוין בשיא נוסף

הדולר רושם התחזקות מול השקל לאחר מגמה שלילית בימים האחרונים; הביטקוין שובר שיא נוסף, וחוצה את רף ה-122 אלף דולר 
מערכת ice | 
ביטקוין שקל עליות (צילום shutterstock)
הדולר מתחזק מעט הבוקר (שני) בפתיחת שבוע המסחר במט"ח מול השקל לשער של 3.35 שקלים, עליה של 0.4%. היורו עולה גם הוא לשער של 3.92 נכון לשעה 10:15. ההתחזקות היחסית של הדולר מגיעה על רקע התחזקות הדולר בעולם, כשבמדד הדולר של ICE, מדד העוקב על מצבו של הדולר מול 6 שותפות הסחר של ארה"ב, עולה היום ב-0.4%. בנוסף לדולר, גם הביטקוין שובר שיא נוסף ומטפס לשווי של 122,234 דולר לאחד, וממשיך את מגמת העלייה הכללית בקרב מטבעות הקריפטו המרכזיים. 
בבורסות אסיה-פסיפיק נרשמות גם כן עליות קלות, על רקע המכסים שהטיל הנשיא טראמפ על האיחוד האירופי ומקסיקו בסוף השבוע. טראמפ הודיע ברשת Truth Social על הטלת המכסים במכתבים ששלח לנציבת הנשיאות האירופאית אורסולה פון דר ליין, ולנשיאת מקסיקו קלאודיה שיינבאום
בורסת טוקיו ירדת ב-0.1%; הונג קונג עולה ב-0.3%; שנחאי עולה ב-0.4%; סיאול גם כן עולה ב-0.7%; סינגפור עולה ב-0.4% וסידני ללא שינוי מגמה. בנוסף, הין היפני רושם התחזקות מסוימת בשיעור של 0.1% ביחס לדולר, לשיעור של 147.32 ין לדולר. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה