השוק

מנכ''ל בזק בדרך לשכר חלומי: זה השדרוג שהוא עומד לקבל

בזק מתכננת קפיצת מדרגה בתגמול המנהלים: אסיפה מכרעת בינואר כדי לקבוע את גובה התגמולים
מערכת ice |  1
ניר דוד, תומר ראב"ד (צילום אלעד גוטמן, shutterstock)
חברת בזק הזמינה אסיפה כללית מיוחדת לתחילת ינואר במטרה לאשר מהפך מקיף במדיניות התגמולים של הדרג הבכיר והדירקטוריון לשלוש השנים הבאות. בלב השינוי המוצע עומדת העלאה דרמטית בתקרות השכר: יו"ר הדירקטוריון תומר ראב"ד והמנכ"ל ניר דוד יראו את תקרת שכרם החודשית מזנקת ל-200 אלף שקל, לעומת 171-172.5 אלף שקל במתכונת הנוכחית - עלייה של כ-17%.
על פי הפרסום בכלכליסט גם סמנכ"לים בחברה ייהנו מתיקון משמעותי כאשר תקרת שכרם תוגדל ל-120 אלף שקל. אולם השינוי המרכזי אינו נעוץ רק בשכר הבסיס: החברה מבקשת להרחיב באופן מהותי את מסגרת המענקים המיוחדים - מתקרה של 6 משכורות חודשיות שהיתה מקובלת עד כה, לתקרה חדשה של 15 משכורות במצטבר, צעד שמשקף שינוי פילוסופי ביחס לתמריצים למנהלים.

בזק רק לאחרונה הפתיעה את שוק ההון עם העלאת תחזית, והפעם זוהי שוב yes שדוחפת קדימה את החברה האם. החברה דיווחה על עדכון נוסף לתחזית 2025, המעלה את הרווח הנקי הצפוי לכ-1.55 מיליארד שקל - קפיצה דרמטית של כ-100 מיליון שקל לעומת התחזית הקודמת מחודש יולי.
לצד שדרוג תחזית הרווח בזק מעדכנת את התחזית למספר מדדים נוספים: ה-EBITDA המתואם צפוי לעמוד על כ-3.9 מיליארד שקל לעומת 3.85 מיליארד שקל בתחזית הקודמת. ה-CAPEX (הוצאות הוניות) נותר כמעט ללא שינוי - כ-1.7 מיליארד שקל לעומת 1.75 מיליארד שקל.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אין בעל שליטה
    אזרח 12/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הכל השתגע
    סגור