השוק

עמוס לוזון חוגג מיליארדים בעשור: כך הוא עשה את זה

עשר שנים בדיוק עברו מאז שעמוס לוזון רכש את קבוצת א.דורי שהיתה בשווי שלילי. בתו, אור לוזון חגגה לו יום הולדת וכתבה: "מסתכלת מהצד ומעריצה"
מערכת ice | 
עמוס לוזון (צילום קמליה, shutterstock)
עשר שנים בדיוק עברו מאז שעמוס לוזון רכש את קבוצת א.דורי, שהייתה בקריסה ובחוב של מיליוני שקלים. כיום, 10 שנים אחרי, הקבוצה היא חלק מ"קבוצת עמוס לוזון יזמות ואנרגיה". קבוצת לוזון נחשבת לאחת הקבוצות החזקות במשק הישראלי. 
אלא שהיום (רביעי) עמוס לוזון חוגג יום הולדת 63. לכבוד המאורע, בתו - מעצבת האופנה, אור לוזון, ציינה את יום הולדתו כשהקדישה לו סטורי באינסטגרם וכתבה: "14/1/2016 - תאריך שאבא שלי מציין כל שנה כמו שמציינים יום הולדת. היום זה בדיוק עשור למהלך שאף אחד לא הבין חוץ ממישהו אחד. הכי  חכם, הכי חרוץ, והכי מאמין שבעבודה קשה מגשימים את כל החלומות. 10 שנים של מהפך, של מהלכים גאוניים, של דבקות במטרה ובעיקר ווינריות. אני מסתכלת מהצד ומעריצה. 
עוד הוסיפה לוזון: "עשית את הבלתי ייאמן. תמשיך לשבור תקרות זכוכית ולהגשים את כל החלומות. מזל טוב. אני אוהבת אותך". 
שווי השוק של קבוצת עמוס לוזון יזמות ואנרגיה בע"מ, העוסקת ביזמות נדל"ן, כמו גם בהפעלת תחנת הכוח דוראד עומד על 2.02 מיליארד שקלים, נכון לאתמול. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה