השוק
מאסק מזנק ל-2.4 טריליון דולר: אלה המרוויחים הגדולים מהנפקת הענק
SpaceX של אילון מאסק, השלימה את הנפקת הענק אחרי שגייסה 75 מיליארד דולר. שווי השוק המסתמן של החברה גבוה ב-35% מההערכות הראשוניות בשוק. וגם: אלה המשקיעים שירוויחו בגדול
חברת תעשיית החלל, הלוויינים והטילים SpaceX של אילון מאסק, השלימה אמש (חמישי) באופן רשמי את כניסתה לבורסת הנאסד"ק, במה שמסתמן כאירוע שישנה לחלוטין את מאזן הכוחות בצמרת שוק ההון.
בארצות הברית מדווחים כי לפני פתיחת המסחר בוול סטריט, ולמרות שדווח על שווי שוק של 1.77 טריליון דולר, SpaceX למעשה זינקה ב-35% מההערכת השווי הראשונית ושווי השוק שלה צפוי לזנק ל-2.4 טריליון דולר.
עוד ב-
בינתיים, בארצות הברית מדווחים על המרווחים הגדולים מהעסקה. לפי הוול סטריט ג'ורנל, בלקרוק הייתה בין הרוכשות הגדולות ביותר בהנפקה וביצעה מראש הזמנה למניות בשווי 5 מיליארד דולר. כמו כן גם חברת ההשקעות של קאת'י ווד, לצד פידליטי אינווסטמנטס וקרנות ההון סיכון פאונדרס פאנד, סקויה קפיטל ואנדריסן הורוביץ, הם בין המשקיעים שירווחיו בגדול.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



