השוק
שלמה קרמר שובר שיא חדש: זה ההישג של החברה שלו
קייטו נטוורקס דיווחה כי חצתה את רף ה־415 מיליון דולר בהכנסות השנתיות החוזרות (ARR), רשמה צמיחה של 42% בשנה האחרונה וחתמה ברבעון השני על מספר חוזים בהיקף של מיליוני דולרים עם תאגידים בינלאומיים
חברת הסייבר הישראלית קייטו נטוורקס הודיעה כי חצתה את רף ה־415 מיליון דולר בהכנסות השנתיות החוזרות (ARR), לאחר שרשמה צמיחה של 42% לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
לפי החברה, ברבעון השני של 2026 נמשכה ההאצה בפעילות מול ארגונים גדולים, עם גידול במכירות ללקוחות Fortune 500 ו־Global 2000. במהלך הרבעון נחתמו מספר חוזים בהיקף של מיליוני דולרים עם חברות מתחומי התעשייה, הרובוטיקה, התקשורת וניתוח הנתונים.

קייטו נטוורקס (צילום יפעת יוגב)
עוד נמסר כי יותר מ־4,800 לקוחות ברחבי העולם משתמשים כיום בפלטפורמת הענן של החברה, המספקת יכולות נראות, הקשר ושליטה לצורך הגנה על ארגונים בעידן הבינה המלאכותית.
"חציית רף של 415 מיליון דולר ב־ARR משקפת את המגמות שאנחנו רואים בשוק", אמר שלמה קרמר, מייסד שותף ומנכ"ל קייטו נטוורקס. "ארגונים זקוקים לרמת האבטחה, החוסן והגמישות שארכיטקטורות מסורתיות פשוט אינן מסוגלות לספק. ה־AI מאיץ את קצב הפעילות העסקית של חברות וארגונים, אך גם מגדיל את מורכבות הסיכונים. הצמיחה של קייטו משקפת את האמון של ארגונים בפלטפורמה מבוססת הענן של החברה, שנבנתה לתת מענה לצרכים של עידן ה־AI."
החברה דיווחה גם על ביקוש גבוה לפתרון Cato AI Security, שהושק במרץ 2026 ומשלב את היכולות שנוספו בעקבות רכישת Aim Security. ברבעון האחרון נוספו לפתרון יכולות לניהול ושליטה בכל סוגי סוכני ה־AI במסגרת פלטפורמה אחודה.
בנוסף מסרה קייטו כי קיצרה את זמן ההגנה מפני חולשות אבטחה חדשות (Time-to-Protect) ל־45 דקות בלבד, לאחר השקת המענה האייג'נטי המלא שלה. לדברי החברה, מדובר בשיא עולמי חדש, כאשר תהליכי הגנה מסורתיים מפני חולשות מסוג CVE עשויים להימשך שבועות.
עוד ב-
ברבעון השני רשמה החברה גם שורת התפתחויות נוספות, ובהן הצטרפות לתוכנית OpenAI Daybreak Cyber Partner Program, חנוכת מרכז AI ייעודי בלונדון, הכרזה על אינטגרציות עם Cyera ו־CrowdStrike, השקת Cato Enterprise Browser והצגת מודל הטמעה מודולרי חדש לפלטפורמת הענן שלה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



