השוק
אושר עד ושופרסל במלחמת מחירים, אקזיט ענק בישראל ודרמה בקרפור
שופרסל ואושר עד נלחמות על האייפון 18, נייס ו-RealSense באקזיטים גדולים, מינוי יו"ר קרפור בוטל אחרי חודש וחצי, תביעת ענק נגד הבנקים הגדולים בישראל ורשת הסופרמרקטים שנפרדת מ-11 סניפים | ידיעות השבוע ב-ice
שופרסל מאתגרת את אושר עד: המחיר החדש לאייפון 18 נחשף: ענקית הקמעונאות מצטרפת למהומה ומציעה את המכשיר המבוקש של אפל באתר האונליין שלה, אבל האם היא תצליח לנצח את המחיר המטורף של המתחרה הגדולה? לידיעה המלאה לחצו כאן.
ב-35 מיליון שקל: רשת הסופרמרקטים האהובה בישראל נפרדת מ-11 סניפים: רשת סיטי מרקט הודיעה על מהלך אסטרטגי דרמטי ותעביר את הסניפים בערים המרכזיות לידי רשת קמעונאות חדשה, אך במקביל היא מתכננת מהלך התרחבות ענק משלה. לידיעה המלאה לחצו כאן.
פיקדון בריבית קבועה, פטור ממס וללא עמלות: הבילאומי משגע את השוק: הבנק הבינלאומי מציע מסלול דולרי לחמש שנים בריבית שנתית קבועה של 4.8% המשולמת מדי חודש, המאפשר לחוסכים ליהנות מהכנסה קבועה ויציבה ללא תלות בתנאי השוק. לידיעה המלאה לחצו כאן.
ב-600 מיליון דולר: החברה הישראלית שהתפצלה מאינטל באקזיט ענק: חברת הבינה המלאכותית הפיזית RealSense נרכשת על ידי Cognex האמריקאית בעסקת ענק, כאשר מרכז הפיתוח הישראלי יורחב ועובדי החברה ייהנו מחבילת מענקים חסרת תקדים של 106 מיליון דולר. לידיעה המלאה לחצו כאן.
במיליארדי שקלים: אושרה תביעה ייצוגית דרמטית נגד 4 בנקים בישראל: בית המשפט המחוזי מרכז אישר לנהל תביעה ייצוגית נגד לאומי, מזרחי טפחות, דיסקונט והבינלאומי, בטענה שלא שילמו ריבית על יתרות עו"ש בהיקפים עצומים. הנזק הנטען מוערך ביותר מ־15 מיליארד שקל. לידיעה המלאה לחצו כאן.
דרמה בקרפור: מינוי היו"ר בוטל אחרי חודש וחצי: לאחר שנחשף הסכסוך בין המנכ"לית החדשה ענבל הרסון לקודמה בתפקיד מיכאל לובושיץ, דירקטוריון הרשת הופך החלטה ומבטל את מינויו ליו"ר משותף רגע לפני ההנפקה". לידיעה המלאה לחצו כאן.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



