השוק
בניתם על חופשת סקי בחורף? יש לנו חדשות רעות בשבילכם
בעקבות התפשטות נגיף הקורונה ביבשת אירופה, המדינות שוקלות לסגור את אתרי הסקי שלהן. היוזמה מגיעה לאחר הצעתה של קנצלרית גרמניה, אנגלה מרקל, בכדי לבלום את המגיפה
קנצלרית גרמניה אנגלה מרקל לוחצת על מדינות האיחוד האירופי להשאיר את אתרי הסקי ביבשת סגורים. המטרה של המהלך היא למנוע את התפשטות מחלת הקורונה בתקופה שבה מטיילים רבים אוהבים לפקוד את אתר הסקי. בין המדינות שכבר אישרו שהאתרים לא יפתחו במדינתם הם: איטליה וצרפת, אך אוסטריה כרגע לא נוטה לתמוך ביוזמה.
ההצעה כרגע עומדת על סגירת האתרים עד לתחילת חודש ינואר. אתרי הסקי היוו אחד המקומות המרכזיים בהם אנשים נדבקו בנגיף הקורונה, ופעילות האתרים סייע להפצת הנגיף בקרב המבקרים וברחבי היבשת.
בשבוע שעבר הזהיר ארגון הבריאות העולמי כי אירופה נמצאת בשלב מדאיג, על רקע המקרים המתגברים של נגיף הקורונה. מגבלות מחודשות הובילו להפחתת ההדבקה במדינות מסוימות, אך יש עדיין חשש שהמגפה עלולה להחמיר במהלך החורף.
גם איטליה הדגישה את הצורך בגישה מאוחדת בנושא אתרי הסקי, וראש הממשלה ג'וזפה קונטה כבר תמך בעיכוב פתיחת עונת הסקי. "אם איטליה תחליט לסגור את אתרי הסקי ללא כל תמיכה מצרפת, אוסטריה ומדינות נוספות , אז אנחנו נסתכן בכך שהתושבים שלנו יבקרו במדינות האחרות וישובו עם הנגיף חזרה לאיטליה", אמר בתחילת השבוע.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


