השוק

איי.סי.אל תספק חומרי גלם לענקית המזון האמריקאית ג'נרל מילס

איי.סי.אל תספק פוספטים מיוחדים מפס הייצור החדש שלה, פוספטים שחיוניים להארכת חיי המדף של מוצרים רבים; ג'נרל מילס מוכרת בשנה מוצרים בהיקף כספי של 19 מיליארד דולר והיא נסחרת לפי שווי חברה של 50 מיליארד דולר
ניצן כהן | 
רביב צולר, הדמיית קמפוס ICL. הדמיה: אדריכל שילו נוסבאום ממשרד האדריכלים פישר אלחנני (צילום נטלי כהן-קדוש)
איי.סי.אל שמוכרת יותר בשמה הקודם, כי"ל, חתמה הלילה על הסכם אסטרטגי עם ענקית המזון האמריקאית ג'נרל מילס. במסגרת ההסכם תספק איי.סי.אל פוספטים מיוחדים לחברה שתשלב אותם במוצרים שלה ומטרתם לייצב את המוצר ולהאריך את חיי המדף שלו. הפוספטים המיוחדים של איי.סי.אל פותחו במעבדת החדשנות שלה והם נחשבים לפורצי דרך.
אם כן, ICL שבשליטת איש העסקים עידן עופר חתמה על הסכם ארוך טווח עם ענקית המזון האמריקאית ג'נרל מילס במסגרתו היא תהפוך לספקית האסטרטגית של החברה לפתרונות הפוספט המיוחדים, החיוניים לייצוב והארכת חיי המדף של מוצרי מזון רבים. ההסכם יכנס לתוקף ביוני 2023 ויתמקד תחילה באספקה לאזור צפון אמריקה, עם פוטנציאל להתרחבות גלובלית.

פיל בראון, נשיא חטיבת הפוספטים המיוחדים ומנהל פעילות צפון אמריקה ב-ICL ציין: "ההתמקדות שלנו היא בראש ובראשונה בלקוח ובאספקת המוצר, האיכות והשירות הטובים ביותר. אנו מעריכים את הכרתה של ג'נרל מילס במאמצינו בזמן שגם היא מחויבת לספק את המוצרים הטובים ביותר ללקוחותיה. אנו מצפים לעבודה המשותפת של צוות החדשנות הגלובלי של ICL לצד צוות המחקר והפיתוח של ג'נרל מילס, שתוביל למציאת פתרונות חדשים שיתמכו בפיתוח מוצרי החברה".
Sebastiao Pinho, מנהל הרכש הגלובלי ב- General Millsציין: "כחלק מהאסטרטגיה שלנו לפתח שותפויות ארוכות טווח עם ספקים מרכזיים, אנו נרגשים לעבוד עם ICL ולמנף את המומחיות שלהם במטרה לתמוך בתוכניות הצמיחה העסקיות שלנו".
General Mills היא אחת מחברות המזון הגדולות בעולם, העוסקת בייצור ושיווק מוצרי מזון ממותגים. מכירותיה ב-12 החודשים האחרונים הסתכמו למעלה מ-19 מיליארד דולר והיא נסחרת בבורסת ניו-יורק לפי שווי של כ-50 מיליארד דולר.
איי.סי.אל פועלת בעולמות המינרלים המיוחדים, ומייצרת פתרונות המספקים מענה לאתגרי הקיימוּת בשוקי המזון, החקלאות והתעשייה הגלובליים. החברה מעסיקה מעל 12,500 עובדים ברחבי העולם, והכנסותיה לשנת 2021 הסתכמו בכ-7 מיליארד דולר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה