רכילות עסקית

איש העסקים הישראלי חושף דרמה רפואית - ומוכר את דירתו: "הרגשתי חייזר"

התעשיין ואיש העסקים רוני שאטן הורדם ומונשם באיכילוב בעקבות זיהום חריף מסכן חיים. לאחר שניצל בזכות תושיית משפחתו, הוא משתף בדרמה, מדבר על המדינה ומעמיד למכירה את דירתו המפוארת
צללית איש עסקים (צילום shutterstock)
התעשיין ואיש העסקים רוני שאטן, המוכר לחובבי הספורט כמי שהיה בעל זכויות הניהול בבני יהודה ושותף במכבי תל אביב, מתאושש בימים אלה מדרמה רפואית שכמעט ועלתה לו בחייו. לפני כשלושה שבועות חש ברע וסבל מתסמיני שפעת, אך עד מהרה התברר כי מדובר בזיהום חריף בדרכי המרה שהתפשט לדמו.
תושיית ילדיו, שהבחינו באפיסת הכוחות שלו והזעיקו אמבולנס, הצילה את חייו. שאטן פונה לאיכילוב, שם הוגדר מצבו קשה מאוד והוא הורדם והונשם במחלקת טיפול נמרץ למשך שישה ימים.
לאחר שהתעורר, שיחזר שאטן את התחושות: "האמת היא שבהתחלה בכלל לא הבנתי מה קרה לי. גם יום או יומיים אחרי שהתעוררתי לא קלטתי את חומרת המצב. לא הבנתי שנעלמו לי עשרה ימים מהחיים, לא הבנתי איפה אני, למה קשרו לי את הידיים ומה בכלל עבר עליי", אמר ל-TMI. על הרגעים שאחרי היקיצה הוסיף: "הרגשתי כמו חייזר. כאילו נולדתי מחדש, אבל בלי להבין מה קרה לי".
שאטן מייחס את החלמתו למשפחתו המסורה: "הילדים שלי היו איתי 24 שעות ביממה, שבעה ימים בשבוע. הם לא עזבו אותי לרגע. וכמובן אחיותיי".
כעת, בעודו משתקם, הוא מבצע גם מהלך נדל"ני ומעמיד למכירה את דירת הדופלקס שלו, המשתרעת על כ-250 מ"ר בפרויקט סי אנד סאן, כדי לעבור לדירה קטנה יותר במתחם.
לצד ההחלמה, דעתו נתונה למצב בישראל: "כואב לי מאוד מה שקורה במדינה. אני מודאג מהעתיד שלה, ובעיקר חושב על הילדים והנכדים שלי. אם הייתה לי אפשרות להשפיע ולעשות את המדינה הזאת טובה יותר, הייתי מוכן לעזוב הכל בשביל זה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה