אוכל
אסאדו עגל, יינות וסלטים: המלון האילתי שמשיק מסעדת בשרים מתקתקת
מלון דן אילת משיק את DAKOTA - מסעדת גריל חדשה במתחם הבריכה הפתוחה גם לאורחים מבחוץ ומציעה בשרים איכותיים לצד תפריט יינות ואלכוהול מגוון
מלון דן אילת משיק את DAKOTA- מסעדת גריל חדשה במתחם הבריכה הפתוחה גם לאורחים מבחוץ ומציעה בשרים איכותיים לצד תפריט יינות ואלכוהול מגוון.
המסעדה החדשה, בהובלתו של שף המלון אסף בוזגלו, מציעה בתפריט מנות בשרים איכותיים, כגון: אסאדו עגל בברביקיו, צוואר טלה הדרים, בקר מפורק ועופות ברוטב ברביקיו. לצד מנות הבשרים מהמעשנה יוגשו רטבים צ'ימיצ'ורי וברביקיו לצד סלט קולסלאו, קורנשון ולחמניות.

מלון דן אילת. צילום: סיון פרג
לצד הבשרים מהמעשנה, המסעדה במתחם הבריכה של מלון דן אילת מציעה מגוון מנות פתיחה כמו: טרטר פילה בקר, טרטר טונה אדומה, סביצ'ה דג ים, ברזאולה עגל, סלט חסה לאליק, ארטישוק עלה רומנה, קרפצ'יו עגבניות ופסטה ארטישוק, לצד מנות עיקריות, כגון: "פרפר" דג ים בשמן לימונים וצ'ילי, נקניקיות מבשר עגל טרי, שניצל עגל וינאי, סטייק סירליון, המבורגר וסטייק מבשר מקומי ועוד.
עוד ב-
מסעדת הדקוטה בדן אילת, מציעה תפריט ילדים במקום ותפריט יינות של יקבים ישראלים איכותיים, כגון: יתיר, פסגות, רמת הגולן, קסטל, אבוהב, תשבי ועוד, לצד קוקטיילים, בירות מהחבית ובבקבוק, שתיה קרה ושתיה חמה. המסעדה פתוחה לקהל הרחב בימים: א'-ה' בין השעות: 19:00- 22:00. טלפון להזמנות: 053-2226996
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



