אוכל

מנות ב-450 שקלים: זו המסעדה החדשה שנפתחה למשך 3 ימים בלבד

בלוגר האוכל ויוצר התוכן עמיחי באר, שגורם ללא מעט גולשים במדיה החברתית להזיל ריר בעקבות המנות המפוארות שהוא מכין, פתח מסעדה שתפעל במשך שלושה ימים בתל אביב | כל הפרטים
מערכת ice | 
מסעדות-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בשורה לחובבי האוכל: בלוגר האוכל עמיחי באר, הידוע בזכות פרסום מתכונים פופולריים בחשבון האינסטגרם שלו, יוצא מגבולות הרשתות החברתיות ופותח מסעדה חדשה שתפעל למשך שלושה ימים בלבד.
המסעדה נפתחה היום (שלישי) והיא תמשיך לפעול עד יום חמישי הקרוב. האירוע הקולינרי נקרא Rose De Provence והוא מתקיים ב"רביבה הקומה השנייה", חלל קולינרי המשמש לאירועים פרטיים ועסקיים בתל אביב.
 
המסעדה החדשה תציע למבקרים ליהנות מכמה מנות הדגל של עמיחי באר, בניהן מנת צלעות הטלה המפורסמת שלו. מותג יינות הרוזה  ANGEL MINUTY & WHISPERING שותף בקידום המהלך האסטרטגי המדובר יחד עם בלוגר האוכל המוכר עמיחי באר. 
מחיר ארוחת הטעימות מסתכם ב-450 שקלים לסועד והיא תכלול 5 מנות פתיחה לחלוקה, מנה עיקרית, מנת ביניים וקינוח. כידוע, עמיחי באר זכה להצלחה מסחררת בעקבות פרסום סרטונים ויראליים של מנות מפוארות שמבוססות על דגים וירקות, המוצגות לראווה לעיני הגולשים ברשתות החברתיות. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה