אוכל
רשת rebar במהפכה בתפריט: זה מה שיקרה החל מהיום
הודות לפיתוח ישראל של המותג: ה-vgurt ובשיתוף פעולה עם מחלבות גד, רשת המשקאות הפופולארית rebar, במהפכה בתפריטים עם הנגשה לראשונה לקהל הטבעוני ולנמנעי מוצרי החלב. המהלך הינו נדבך מרכזי כחלק ממהלך רחב שבמסגרתו יעבור תפריט הרשת כולו מהפכה. כמה יעלה לכם השדרוג?
לאחר ניסוי וטעימות חוזרות עם לקוחות ותיקים ואנשי מקצוע, רשת המשקאות הבריאים rebar (ריבר), משיקה את ה- Vgurt - ולראשונה ברשת הנגשה לקהל הטבעוני ולנמנעי מוצרי החלב.
רשת המשקאות הוקמה בשנת 2006 ומפעילה יותר מ-100 דוכנים ברחבי הארץ. באפריל השנה, קרן ההשקעות מנור אוורגרין רכשה 50% מהשליטה תמורת כ-65 מיליון שקל.
במה מדובר? לאור עליית תחליפי החלב בשנים האחרונות והביקוש לכך, הרשת משיקה תחליף יוגורט על בסיס שקדים וקשיו, שיוכל להשתלב כבסיס בכל משקאות הרשת במקום ה-regurt החלבי, או בשמו: Vgurt.
ה-vgurt פותח בשיתוף עם מחלבות גד ומתאפיין במרקם קטיפתי ובטעם טבעי, על בסיס רכיבים איכותיים בלבד ו-100% טבעיים, ובדומה ל-regurt החלבי מכיל פרוביוטיקה התורמת לבריאות מערכת העיכול. השקה זו מחזקת את מעמדה של rebar כחלוצה בתחום המשקאות ומנות ה-wellness בישראל ומסמנת את המהפכה הצמחית הגדולה ביותר בתולדות הרשת.
מהפיכת ה-vgurt של הרשת מהווה נדבך מרכזי במהלך רחב, שבמסגרתו יהפוך תפריט הרשת כולו לנגיש גם לקהל הטבעוני, לנמנעים ממוצרי חלב ולמפחיתי צריכת לקטוז, מבלי לוותר על חווית הטעם המוכרת של rebar. כעת יוכלו לקוחות לבחור ב-vgurt כתחליף ל-regurt החלבי בכל המשקאות והקערות, או ליהנות ממוצרים חדשים המבוססים עליו, בהם vgurt bowl ו-açai vgurt bowl.
ה-vgurt ייכנס בהדרגה לסניפי הרשת שבפריסה ארצית החל מה-1 בנובמבר 2025. על מנת ליהנות ממשקאות הרשת עם ה-vgurt ניתן יהיה לסמן החלפת בסיס מ-regurt ל-vgurt בשלב ההזמנה, או לבחור משקאות וקערות בהם ה-vgurt הוא חלק אינטגרלי מהמשקה עצמו.
וכמה זה יעלה לכם? שדרוג ל-vgurt: תוספת של 4 שקל₪; מחיר vgurt bowl יהיה 34 שקל. לרגל ההשקה תוענק לחברי המועדון (ההצטרפות בחינם) הטבת היכרות: שדרוג בסיס ל-vgurt בחינם עד ה-30.11.25.
אירית גילן, סמנכ"לית השיווק של הרשת: "הפיתוח של ה-vgurt הוא תוצאה של תהליך ממושך ומוקפד שעשינו עם מחלבות גד, שכלל מחקר, ניסוי וטעימות חוזרות עם לקוחות ותיקים ואנשי מקצוע, עד לתוצאה מושלמת. ידענו שאנחנו לא מחפשים תחליף, אלא מוצר עצמאי אשר מעניק ללקוחותינו שמעוניינים להימנע או להפחית את צריכת המוצרים מבוססי חלב, חווייה שאינה נופלת מהבסיס המוכר, הן ברמת הטעם והן בהיבט הבריאות".
עוד ב-
לדברי ירדן כהן פל, מנהלת חדשנות ואסטרטגיה במחלבות גד: "לאחר תהליך פיתוח ארוך ומעמיק, הצלחנו להגיע לנוסחה ייחודית, היוצאת מהבקשה של rebar להיצמד ככל האפשר לחווייה של יוגורט טבעי. המתכון התבסס על שקדים וקשיו, שנותנים גוף ובסיס מעולה, ועליו הוספנו מחמצת כדי להעניק למוצר את החמיצות האופיינית ליוגורט. התוצאה היא טעם רענן ומאוזן, מרקם חלק, קרמי ונעים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.נשמח לנסות את היוגורט החדש (ל"ת)כחומר סיכה במיטה 11/2025/03הגב לתגובה זו0 0סגור



