אוכל
רשת המסעדות החדשה משתלטת על ישראל: היכן נפתח סניף חדש?
קבוצת BBB מרחיבה את פעילותה בענף המזון ופותחת בפריסה ארצית את רשת המסעדות המקסיקני RAPIDOS. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א בהשקעה של 700 אלף שקל ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע בהשקעה של 600 אלף שקל, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה
לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית. הסניף הרביעי במספר ניפתח השבוע ברחוב רוטשילד בראשון לציון והוא מצטרף ל-2 סניפים שנפתחו לאחרונה בכפר גנים בפ"ת, ובמרכז העיר בהרצליה. בנוסף, לסניף שנרכש בנתניה בינואר 2025. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר, וניפתח בהשקעה של כ-600 אלף שקל, לכל סניף.
הסניף החדש בראשון לציון פועל בקונספט של Taco Bar – בר טאקו צעיר, קליל ובאווירה מקסיקנית אותנטית. כמו כן, התפריט יכלול קוקטיילים מיוחדים, בירות ומנות בר שמתאימות לבילוי לילי. כמו כן הרשת פותחת בחג החנוכה סניף חדש בהיכל מנורה מבטחים בתל אביב. הסניף החדש יפתח בהשקעה של כ 700 אלף שקל, בתוך מתחם ההיכל על שטח של כ – 100 מ"ר וישרת את המבקרים במקום, משתתפי ההופעות, חובבי ספורט, תרבות, מוזיקה, בידור ותושבי האזור.
לדברי אהובה תורג'מן מנכ"לית קבוצת BBB: "היעד הוא להמשיך ולהרחיב את פעילות רפידוס ברחבי הארץ ובכך לבסס את BBB כאחת מקבוצות ההסעדה המובילות בישראל. רפידוס מביאה חוויית אוכל מקסיקנית אותנטית, צבעונית ומלאת טעם – שמתאימה במיוחד לקהל הישראלי שמחפש אוכל איכותי, מהיר ובמחיר נגיש. פתיחת הרשת היא צעד טבעי באסטרטגיית הצמיחה שלנו לשנים הקרובות ואני מאמינה שעד סוף 2025 יהיו כבר 5 מסעדות”.
עוד אמרה תורג'מן: "בנוסף לניהול המותגים הקיימים שלנו, אנו מחפשים תדיר הזדמנויות עסקיות נוספות והתפתחויות לתחומים חדשים, תחת ניהול של המטה המקצועי שלנו".
עוד ב-
המסעדה הראשונה של 'רפידוס' נפתחה בעמי סנטר בנתניה במרץ 2022 על ידי שחר מאיר ואוהד פרג', שני חברי ילדות צעירים מכפר יונה. השניים ביקרו באירופה, נתקלו בדוכן אוכל מקסיקני, התאהבו בטעמים וביקשו לשחזר אותם כאן, בישראל. בינואר 2025 קבוצת BBB רכשה את הפעילות של המסעדה בנתניה והחזון לפתוח סה"כ כ-20 מסעדות בפריסה ארצית. קבוצת BBB מפעילה 5 מותגים ו- 105 מסעדות בפריסה ארצית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



