אוכל

אחת המסעדות האייקוניות בישראל משנה כיוון: זה הצעד הבא שלה

אחת המסעדות הוותיקות והאהובות בתל אביב, שמחזיקה גם בסניפים בהוד השרון ובקריית אונו, בוחרת לפעול בצעד אסטרטגי ונכנסת לשלב חדש שבו היא יוצאת למהלך תקשורתי חדשני | כל הפרטים
מערכת ice | 
מקום של בשר באביק דרור (צילום מקום של בשר)
קבוצת המסעדות “מקום של בשר”, אחת המסעדות הוותיקות והמוערכות בתל אביב, נכנסת לשלב חדש ויוצאת למהלך תקשורתי ואסטרטגי חדשני.
המשרד “זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית” ינהל מעתה את פעילות יחסי הציבור והאסטרטגיה התקשורתית של המסעדה, ולצד סניף נווה צדק יטפל גם בדיינרים בהוד השרון ובקריית אונו, "הרחבה טבעית לעולם הבשר והחוויה שהמותג בנה לאורך השנים" לטענת דברי הנהלת המסעדה.
“מקום של בשר” הצליחה לבסס את מעמדה כמוסד קולינרי עם חוויית בשרים מוקפדת, תהליך יישון איכותי, שירות ברמה גבוהה ואווירה שמשלבת אלגנטיות קלאסית עם נופך תל־אביבי אינטימי. הדיינרים החדשים מוסיפים רובד צעיר, נועז ונגיש לחוויית הבשר, תוך שמירה על ה־DNA הקולינרי המקורי של המותג.
מנכ”ל המסעדה מסר: "לאחר שנים של עשייה ומחויבות, אנו נכנסים לשלב חדש ומרגש. הבחירה בזאביק דרור היא טבעית - משרד שמבין את עומק המותג, חשיבה אסטרטגית ונוכחות תקשורתית חדה. יחד נמשיך לבנות, לחדש ולהוביל". זאביק דרור עצמו הוסיף: "זה עונג אמיתי לקבל את הטיפול במסעדה שהיא סמל. מחכה לנו מסע מרתק, יצירתי וטעים במיוחד".

מסעדת “מקום של בשר” נוסדה ב-2007 בנווה צדק והתרחבה להוד השרון בשנת 2019 ולקריית אונו ב-2025, כשהיא ידועה בתור מסעדה ששוקדת על שמירת סטנדרט גבוה וחוויית בשר מוקפדת. המשרד “זאביק דרור אסטרטגיה תקשורתית”, שנוסד ב-2002, מטפל במותגי פרימיום מקומיים ובינלאומיים ומבצע גם פעילות התנדבותית עם עמותת MAKE A WISH.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה