בעולם
מקדונלד'ס כבר לא בטופ: הבריטים בטירוף בגלל ארוחת הבוקר הזו
הלקוחות הבריטים משתגעים על ארוחת הבוקר של הרשת הוותיקה בבריטניה, עד כדי כך שהטעם שלה בשילוב המחיר הזול, גרם להם להעדיף אותה על ארוחת הבוקר של מקדונלד'ס, שנחשבה עד כה לאהובה ביותר
רשת גרג'ס בבריטניה, שקיימת לא פחות מ-85 שנים ונחשבת לאחת הוותיקות במדינה, גרמה לבריטים להתמכר לארוחת הבוקר שלה. כאשר לוקחים בחשבון שעל פי הביקורות, הטעם והמחיר הזול של ארוחת הבוקר ברשת, המסתכם בפחות מ-3 פאונד לכריך חביתה, בייקון, נקניקייה ושתייה, ניתן להבין מדוע היא נבחרה לארוחת הבוקר האהובה ביותר מבין רשתות המזון המהיר במדינה.
בכך שארוחת הבוקר של גרג'ס התמקמה במקום הראשון במדד שביעות הרצון של הבריטים, היא הזיזה את ארוחת הבוקר של מקדונלד'ס מהפסגה ויכולה לחגוג ציון דרך מרשים, בדרכה להכפלת ההכנסות עד שנת 2026.
המהלך להכפלת ההכנסות הוא חלק מאסטרטגיה עסקית עליה החליטה הרשת הוותיקה, בשנת 2021 ועד כה, נראה שזה עובד לה. בשנה החולפת רשמה החברה הכנסות עתק בגובה 1.8 מיליארד פאונד, לאחר ששנה קודם לכן ההכנסות הסתכמו ב-1.2 מיליארד פאונד.
עוד ב-
חדשות אלו הן כמובן מכה נוספת למקדונלד'ס, שנאלצת לכבות לא מעט שריפות לאחרונה, החל מביקורת על מחירי המוצרים בארצות הברית ועד האיומים בחרם על סניפי הרשת לאחר שהועלו טענות כי היא תומכת בישראל, על רקע המלחמה, מה שהוכחש על ידי הרשת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



