בעולם

פרויקט ענק בסינגפור יוצא לדרך - מה הקשר הישראלי?

מגדל רביעי בפרויקט מרינה ביי סנדס צפוי להיבנות ולהתעלות על שלושת הקיימים. המתחם יציע מגוון של שירותים יוקרתיים ללינה, בידור ואולמות 
מערכת ice | 
סינגפור (צילום ויקיפדיה)
מתחם ה"מרינה ביי סנדס" בסינגפור עומד להתרחב לאחר שנשיא חברת "לאס וגאס סנדס" הכריז על הפרויקט החדש והונחה אבן פינה. מדובר באתר נופש ובידור יוקרתי בעלות בנייה של 8 מיליארד דולר, כאשר ההערכה המקורית מ־2019 שיערה עלות של 3.3 מיליארד דולר. 
 
בין המשתתפים בטקס נכחו ראש ממשלת סינגפור לורנס וונג, השרה גרייס פו, נשיא החברה פטריק דומו ושניים נוספים - ד"ר מרים אדלסון והאדריכל של הפרויקט משה ספדי.
השטח הממוצע של סוויטה במגדל בן 55 הקומות יהיה גדול יותר מהבניינים האחרים בפרויקט כאשר המבנה האחרון נפתח לפני כ־15 שנה. בנוסף, יהיו יותר שטחי מסחר ומסעדות יוקר ואפילו אזור גיימינג.
עוד בפרויקט: מרחב פרמיום לפגישות המשתרע על שטח של כ־18,000 מ"ר ובמת בידור עם 15,000 מקומות ישיבה לאירוח הופעות ואירועים בין לאומיים. הפרויקט צפוי להיות מושלם עד יוני 2030 ולהיפתח באופן רשמי בינואר 2031, בכפוף לאישורים מממשלת סינגפור. 
רוב גולדשטיין, מנכ"ל ויו"ר החברה היזמית: "הצלחנו לעשות זאת משום שהממשלה המקומית מאפשרת לאנשים לחלום ולהצטיין. זה מקום די מדהים, סינגפור". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה