בעולם
בושה: פארק שעשועים סירב להכניס 150 ילדים ישראלים
אנטישמיות מזעזעת באירופה: כניסת קבוצה של 150 ילדים מישראל לפארק שעשועים בצרפת נאסרה, המנהל נעצר על ידי המשטרה. בהולנד: שני ישראלים הותקפו באלימות קשה בפארק מים ופונו לבית החולים
האנטישמיות בעולם ממשיכה להשתולל בקצב מסחרר, והפעם התרחש אירוע מזעזע בפארק שעשועים בצרפת, במסגרתו כניסת קבוצה של 150 ילדים ישראלים בגילאי 8 עד 16 נאסרה על ידי מנהל המקום.
על פי דיווחים בצרפת, האירוע החריג התרחש אתמול (חמישי), זאת בזמן שקבוצת הילדים הגיעה לפארק הנמצא באזור מחוז הפירנאים-אוריינטלס, בסמוך לקטלוניה שבספרד, זאת במסגרת טיול שהיא עורכת באירופה בימים אלו. ההגעה של הישראלים תואמה מראש, אך מנהל הפארק סירב להכניסם בשל מה שהגדיר לטענתו כ"אמונה אישית".
בעקבות כך, הקבוצה של הישראלים עזבה את המקום ונסעה לאתר אחר בצרפת, לשם הורשו להיכנס. מיד לאחר המקרה המזעזע, אותו מנהל פארק בן 52 נעצר על ידי המשטרה המקומית. על פי הפרקליטות, נפתחה חקירה פלילית נגד המנהל, כאשר העונש המירבי שהוא יכול לקבל הוא עד 3 שנות מאסר.
עוד ב-
בנוסף על כך, אירוע מזעזע נוסף התרחש בפארק מים דה קמפרוונן שבהולנד, במסגרתו שני ישראלים הותקפו באלימות ופונו לבית חולים מקומי בעיר איינדהובן, שם קיבלו טיפול רפואי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



