בריאות

משרד הבריאות באזהרה חמורה לתושבי העיר הזו: אל תשתו מהברז

בעקבות תוצאות מיקרוביאליות חריגות שהתקבלו במסגרת דיגום שגרתי מודיע משרד הבריאות על הצורך בהרתחת מים במספר רחובות בעיר נתניה
מערכת ice | 
משרד הבריאות באזהרה חמורה (צילום freepik)
בעקבות תוצאות מיקרוביאליות חריגות שהתקבלו במסגרת דיגום שגרתי של מי השתייה, מודיע משרד הבריאות על חובת הרתחת המים לפני שתייה, בישול, הכנת מזון, הכנת תרופות וצחצוח שיניים במספר רחובות עיר נתניה. 
במשרד הבריאות פרסמו את רשימת הרחובות בהן חלה חובת הרתחת המים: אוסישקין, ז'בוטינסקי, דוד רמז, דיזינגוף בקטע שבין רחוב הרצל לשדרות ירושלים וסמילנסקי בקטע שבין הרצל ועד הלפרין.

ניתן להשתמש במים לצרכי רחצה וסניטציה. משרד הבריאות הנחה את ספק המים לבצע פעולות לתיקון התקלה ולבצע בדיקות של איכות המים. הנחיה זו תקפה עד להודעה חדשה.
רק לא מזמן, משרד הבריאות הודיע על חובת הרתחת מים לפני שתייה, בישול, הכנת תרופות וצחצוח שיניים במושב עמיקם, זאת בעקבות קבלת תוצאות דיגום מים חריגות. ניתן היה להשתמש במים לצרכי רחצה וסניטציה. משרד הבריאות הנחה את ספק המים לבצע פעולות לשיפור איכות המים, ולבצע בדיקות של איכות המים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה