בריאות

אחד השחקנים האהובים בישראל נרצח? בנו טוען: ''אל תתנו יד לשמועות''

בעמוד הפייסבוק של דן תורן כתב בנו איתי מסר מצמרר ומסקרן שנלחם בשמועות: ''היי כאן איתי תורן, הבנשל. אבא שלי נפטר מסרטן. אבא שלי לא נרצח. אבא שלי לא הוזנח. אבא שלי נלחם עד הרגע האחרון. אבא שלי היה לוחם''
מערכת ice | 
עולם התרבות-אילוסטרציה (צילום unsplash, vecteezy)
כמעט שנה חלפה מאז שדן תורן, שהתפרסם כזמר, שחקן, קומיקאי ומדבב, אושפז בבית החולים איכילוב. הבמאי והאמן הפורה, אחד הדמויות המשפיעות בתרבות הישראלית מזה ארבעה עשורים, נקלע להתמודדות עם מחלת הסרטן ובגיל 63 נכנע לה. אלא שביממה האחרונה החלו לצוץ שמועות שהוא בכלל נרצח' כך לפי וואלה סלבס.
אלא שבעמוד הפייסבוק של דן תורן כתב בנו איתי מסר מצמרר ומסקרן: ''היי כאן איתי תורן, הבנשל. אבא שלי נפטר מסרטן. אבא שלי לא נרצח. אבא שלי לא הוזנח. אבא שלי נלחם עד הרגע האחרון. אבא שלי היה לוחם. אבא שלי היה מוקף במשפחה וחברים במשך כל חייו, וגם במותו. בבקשה ממכם, אל תתנו יד לשמועות, אל תפיצו כעס ושנאה, תפיצו אהבה ושמחה. אני אדאג להנציח אותו ואתם תדאגו לחגוג איתי את החיים שלו. האבל הוא קשה, והדרך להתמודד היא יצירה ועוד יצירה ועוד קצת יצירה לקינוח. ככה אבא לימד אותי. תודן''.

תורן, שכיכב בסרטי קאלט כמו "בחינת בגרות" והרכיב להקות רוק פורצות דרך כמו "שונרא" ו"בלאגן", נודע גם כמגלם דמויות אניקמציה אהובות לילדים ב"המומינים" ועוד. הקריירה שלו התחלקה בין מוזיקה, קומדיה ותיאטרון, כשבמקביל המשיך ליצור ולשתף פעולה עם כוכבים גדולים.

ההודעה על מותו נמסרה מהמרכז הרפואי איכילוב בתל אביב, "המרכז הרפואי תל אביב איכילוב מודיע בצער על מותו של דן תורן, זמר-יוצר, פזמונאי, מדבב, מנחה טלוויזיה, שדרן רדיו ושחקן ישראלי, זוכה פרס אקו"ם לפזמונאות. תורן, בן 63 במותו, נפטר לאחר מאבק בסרטן מתקדם והותיר אחריו 2 ילדים,  אחות, הורים, בת זוג ומשפחה כואבת. בית החולים משתתף בצער המשפחה. יהי זכרו ברוך".
הוא שיחק, הלחין, הופיע, הפיק, ואפילו קידם וחשף כישרונות צעירים רבים בקריירה הארוכה שלו שידעה רגעי שיא רבים. אחרי מאבק קשה, גם המנתחים לא הצליחו להשאיר בחיים את האיש שטבע את חותמו במוזיקה הישראלית.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה