בריאות
בגיל 57: הזמר הישראלי האהוב נפצע קשה בצילומי הקליפ
במהלך צילומי הקליפ החדש שלו בירושלים ישי לפידות סבל משבר בכף רגל שתותיר אותו מרותק לקביים למשך שבועיים
המוזיקאי הוותיק ישי לפידות חוזר הביתה השבוע עם זכרון כואב מצילומי הקליפ החדש שלו בירושלים. כף רגל שבורה שתותיר אותו מרותק לקביים למשך שבועיים. התקרית הבלתי צפויה התרחשה במהלך אחת הסצנות המורכבות של הקליפ, כאשר הזמר החרדי בן ה-57 נפל ונאלץ להפסיק את הצילומים.
אך מעבר לכאב הפיזי, לפידות מוצא עכשיו עידוד מיוחד להחלמה - הוא חוגג השבוע את הולדת נכדתו הראשונה, אירוע שממתיק לו את התקופה הקשה. האמן שזכור לציבור כמייסד להקות האגדה "אוף שימחעס" ו"קינדרלעך" וכזוכה פרס אקו"ם, ממשיך להוכיח שגיל זה רק מספר.
בשיחה עם TMI הוא הסביר כי: “כנראה שהייתי יותר מדי שקוע בהבלי העולם הזה, אז הקב״ה החליט להעיר אותי ולהזכיר לי שהוא בשדה. מצד שני התחדשתי בנכדה חדשה - ויקרא שמה בישראל עלמא לפידות, אז אנחנו פייטים”.
עוד ב-
ומה הוא עשה בשנים האחרונות? בינואר 2022 לוהק לתפקיד משנה בסרטו של יהודה גרובייס "הסיפור שנשכח" שצולם בפולין, ובאפריל לוהק גם לסרט רשב"י של גרובייס. בפברואר 2023 יצאה לאור סדרה חינוכית לילדים אותה הפיק בשם "החברים של ישי"[6]. ב-2023 שיחק בסרט "בית". החל מ-2025 משמש כפאנליסט בתוכניות בעכשיו 14, בהן "הפטריוטים" ו"סטורי לילה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.לא שמעתי עליו (ל"ת)ציפי 09/2025/13הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.לפידות עאלקמשה 09/2025/12הגב לתגובה זו0 0איזה חרדי ואיזה נעליים חרטטן כל החיים היה עוד לקקן מ 14סגור


