בריאות

כוכב הרשת האהוב אחרי ניתוח קיצור הקיבה: "בהחלט לא אמליץ עליו"

השף ובלוגר האוכל המצליח, רון יוחננוב, חגג אמש 8 שנים להחלטה שלדבריו שינתה את חייו: ניתוח קיצור קיבה שעבר אחרי שהגיע ל-130 קילוגרם. למרות הירידה הדרסטית במשקל, יוחננוב הבהיר כי הוא ממש לא ממליץ לאחרים על התהליך

מערכת ice | 
רון יוחננוב (צילום נוי עינב)
בלוגר האוכל המפורסם, ששיתף אמש תמונה ישנה שלו מבית החולים - רגע אחרי שעבר ניתוח לקיצור קיבה - שיתף כי לקח אז את החיים בידיים ונלחם על איכות החיים שלו.
בראיון לציון התקופה שחלפה, שהעניק למאקו, סיפר בלוגר האוכל האהוב מה גרם לו להחליט על הניתוח וסיפר גם על הימים האפלים שחווה קודם לכך:
"עברתי פשיטת רגל והייתי במצב נפשי קשה", סיפר יוחננוב על הרגעים שלפני ההליך הכירורגי. "בשלב מסוים כבר לא יכולתי להסתכל על עצמי במראה. שקלתי 130 קילו, סבלתי מבעיות בריאות קשות כמו טרום סוכרת ודום נשימה. לא היו יותר מדי אפשרויות והחלטתי לקחת את עצמי בידיים".
יוחננוב, שעבר ניתוח מסוג שרוול והשיל 45 קילוגרמים, ציין עוד כי הוא בכל זאת לא ממליץ עליו לאיש: "אני לא שמח שעשיתי את הניתוח הזה ואני בהחלט לא אמליץ עליו", אמר הבלוגר . אם מישהו היה מזהיר אותי מראש ומסביר לי שמדובר בניתוח קשה שכרוך בהשלכות מורכבות, לא הייתי עובר את התהליך".
עוד סיפר הבלוגר, שהוציא ספרי בישול וליין מוצרים תחת שמו: "אני קם בבוקר ולוקח שמונה סוגים של ויטמינים וברזל כדי שאוכל לשרוד את היום. מעבר לכך, יש לי בעיות ספיגה, ואני צריך להיזהר עם דברים שאני מכניס לפה. אני עדיין מקיא לפעמים, בעיקר כשאני אוכל יותר מדי. יש מאכלים שממש גורמים לי לכאבי תופת - חומוס או פלאפל גורמים לי להרגיש כאילו אני עובר התקף לב"... אם מישהו היה מזהיר אותי מראש ומסביר לי שמדובר בניתוח קשה שכרוך בהשלכות מורכבות, לא הייתי עובר את התהליך".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה