משפט
עונשו של איציק זוהר יבוטל? זו התפנית המפתיעה בנושא
בעקבות הריאיון האחרון של מיטל אדרי, הפרקליטות שוקלת את צעדיה לגבי עונשו שניתן לשחקן העבר, איציק זוהר לאחר שהואשם בגין תקיפה ואיומים. אלו הפרטים החדשים
בחודש שעבר התקבלה ההחלטה של בית המשפט בעניינו של איציק זוהר שהואשם בתקיפתה של בת זוגו לשעבר, מיטל אדרי.
בית המשפט ביטל את הרשעתו של זוהר והטיל עליו עונש בסך 150 שעות של עבודות שירות לטובת הקהילה. בפוסט ברשתות החברתיות לאחר ההחלטה, כתבה אדרי: "לצערי הרב נכשלנו כחברה, כמדינה, כי ברגע האמת אין צדק. אין ענישה אמיתית, אין הרתעה. לצערי כל אחד מרשה לעצמו לקחת את החוק לידיים ולעשות מה שהוא רוצה".
עוד כתבה את דעתה על עונשו של זוהר: "ניתן הפסק דין, גבר שתועד בסרטון מאוד אלים וקיבל עבירות שירות, ואז אתם רואים אותו עומד מחוץ לבית המשפט, מחייך, מצטלם, כאילו מינימום יצא עכשיו ממפעל הפיס עם הצ'ק ביד".
עוד ב-
כעת, מגיעה תפנית בנושא. האקסית, אדרי התראיינה ל'ישראל היום' שם סיפרה על הרגעים הקשים שחוותה באירוע וגם לאחריו: "הרגשתי שחטפתי בוקס בבטן. כל מה שעברתי, ההשפלה שהונצחה בסרטון מצלמות האבטחה וחוסר האונים, לא קיימים יותר. כנפגעת עבירה, טאטאו אותי מתחת לשטיח. אף אחד לא שאל מה אני חושבת". בעקבות הראיון, דווח כי הפרקליטות שוקלת לבחון מחדש את האירוע ועשויה לערער על עונשו של איציק זוהר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.צפיתי בסרטון המזעזע הפרקליטות חייבת לפעול בנושא (ל"ת)אלינו 08/2025/28הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.זו הסיבה למה נרצחות נשים - בושה וחרפה (ל"ת)שמרית 08/2025/28הגב לתגובה זו2 0סגור
-
1.תתקדמי בחייםנחשון 08/2025/27הגב לתגובה זו0 2הייתם חברים . מספיק כבר עם הנקמות הנשית , תזכירי את הטוב שהיה קיבל עונש מספיק כבר עם הנקמנותסגור



