משפט
ניסתה להטביע את חמותה בים ונעצרה: הסיבה המוזרה נחשפת
תושבת חריש נעצרה בחשד שניסתה להטביע את חמותה בחוף שדות ים הסמוך לחדרה, זאת בגלל שנהנתה מכך שמצבה הנפשי של החשודה התדרדר, מעצרה הוארך עד למחר והמשטרה צפויה לבקש כתב אישום בחשד לרצח
לפני כשבוע התקבל דיווח במוקד 100 של משטרת ישראל מאזרחים בחוף שדות ים לפיו נראה כי 2 נשים נאבקות בתוך הים ואישה טובעת. עם קבלת הדיווח שוטרי מרחב מנשה מתחנת חדרה בשיתוף פעולה עם השיטור הימי הגיעו למקום והחלו בסריקות אחר החשודה שהחלה בשחייה לכיוון לב הים.
אישה נוספת שהייתה עימה ונראתה טובעת, תושבת פרדס חנה בת 69 אותרה אף היא ופונתה במצב קל לקבלת טיפול רפואי. לאחר סריקות איתרו השוטרים את החשודה ועצרו אותה לחקירה בתחנת המשטרה בחדרה. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה נעתר בית המשפט לבקשת המשטרה והאריך את מעצרה של החשודה עד ליום 8.9.25. לפי מספר דיווחים מדובר בתושבת אשר ניסתה להטביע את חמותה בתוך הסמוך לחדרה.
המשטרה צפויה להגיש בקשה לכתב אישום בחשד לרצח, זאת מאחר והיא ניסתה לתקוף גם את השוטרים שהגיעו לזירה. לפי עדויות היא ניסתה להטביע את חמותה מאחר והרגישה שהיא נהנית מכך שמצבה הנפשי מתדרדר, כך לפי דיווח באתר מגדלור, במהלך הדיון בבית המשפט החשודה הכחישה את המיוחס לה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



