משפט

סיוט במעלית: בת 17 הותקפה מינית ע"י מתחזה לחייל

נערה בת 17 פתחה את דלת הבניין לצעיר במדי צה"ל, אך כשנכנס עמה למעלית – תקף אותה מינית והיא נאבקה עמו, עד שנמלט. כתב אישום הוגש נגד התוקף
דסק משפט | 
מעלית (צילום PIXABAY)
פרקליטות מחוז מרכז הגישה כתב אישום לבית משפט השלום בנתניה נגד איתי בן אהרון סמיה, צעיר שהתחזה לחייל צה"ל, בגין ביצוע מעשה מגונה בכוח בנערה בת 17.
על פי כתב האישום, האירוע התרחש ב-27 באוקטובר 2024, בשעה 21:00. הנערה שחזרה לביתה נכנסה לבניין שדלתו מוגנת בקוד. כשהתקדמה למעלית, הבחינה בצעיר לבוש מדי צה"ל דופק על דלת הכניסה, ובתמימותה ניגשה ופתחה לו את הדלת.
הצעיר נכנס יחד עם הנערה למעלית, ואז התקרב אליה ושלח יד אחת לאיבר מינה מעל בגדיה ואת ידו השנייה לחזה. הנערה נבהלה וניסתה להדוף את התוקף, אך הוא לא חדל ואף ניסה להתקרב לפניה כדי לנשקה, והיא דחפה אותו בשתי ידיה. בתגובה, תפס הנאשם בחולצתה ומשך אותה אליו בכוח.
המאבק נמשך עד שדלת המעלית נפתחה, אז יצא התוקף ונמלט מהבניין. נפתחה חקירה והמשטרה הצליחה לאתר את החשוד. הפרקליטות מייחסת לבן אהרון סמיה עבירת מעשה מגונה בכוח, וטוענת כי פעל למטרות גירוי, ביזוי או סיפוק מיני.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה