-
יעל בר זוהר מרוסקת: "לא מאמינה שלא תבוא אלינו יותר"לאחר ששכלה את אחיינה שנרצח ביום תחילת מלחמת 'חרבות ברזל', יעל בר זוהר כתבה: "אני כועסת. אני מתגעגעת אליך ורוצה שתדפוק לנו בדלת ותגיד סתם נראה לכם.. עילי אני הדודה הכי גאה בך ואני מנסה להתנחם שאני יודעת שהרגשת וידעת כמה אני אוהבת אותך - כל החיים מהיום הראשון עד האחרון"
-
אינסטגרם מתנצלת בפני גולשים פלסטינים: "תיקנו את הבעיה"הרשת החברתית אינסטגרם מבית מטא, פרסמה התנצלות אחרי שחלק מהגולשים הפלסטינים התלוננו לאחרונה כי לצד הפרופילים שלהם נכתב "טרוריסטים פלסטינים": "תיקנו בעיה שגרמה לזמן קצר לתרגומים לא הולמים מהשפה הערבית בחלק מהמוצרים שלנו. אנו באמת מתנצלים על כך שזה קרה"
-
נינט טייב מתנצלת: "מעדיפה חרדה מלהיות מרוסקת מעוד אסון"הזמרת נינט טייב בתגובה ראשונה אחרי הבהלה לה גרם הפוסט שהעלתה על חשוד שצילם בניינים בתל אביב - והתברר לאחר בדיקת המשטרה כיהודי: "לכל אלה שכותבים שזה רק מוסיף לחרדה ולעוד לילות ללא שינה, אני מצטערת, מעדיפה להיות זהירה וקצת יותר חרדה מאשר מרוסקת מעוד אסון. מתנצלת בפני כל האנשים שעברו לילה לבן. מפצירה בכולנו להישאר עירניים, פשוט לפקוח עיניים"תום נחום |


